Annonce

ingrediBlond – lysning på en helt ny måde

ingrediBlond – lysning på en helt ny måde
29. november 2018 bal@freemindsmedia.com

29. november 2018

ingrediBlond – lysning på en helt ny måde

Vi har alle hørt udtrykket om, at blondiner har det sjovere, men man kan jo ikke vide noget med sikkerhed, inden man selv har prøvet det. Derfor har Hair Team Company arbejdet hårdt på at udvikle det, de selv ser som fremtidens lysningspulver; ingrediBlond.

ingrediBlond - lysning på en helt ny måde

ingrediBlond er et helt forrygende effektivt, mildt og plejende lysningspulver, som er skabt til frisører, der stiller de højeste krav til præstationen af de produkter, de bruger i hverdagen samtidig med, at de tænker på deres eget og kundens helbred. Det er netop derfor, at Hair Team Company har haft fokus på at udvikle et støvfrit lysningspulver, der indeholder en stor mængde aktive plejestoffer, og som sammen med den perfekte beize, ingredien Activator, kan lysne helt op til 7 toner. ingredien Activator fås i fem forskellige styrker og bidrager dermed til, at ingrediBlond kan følge med, uanset udgangspunktet, og med anti-yellow pigmenterne undgås ærgerlige og triste resultater.

Fyldt til randen med sundhed
Under lysningsprocessen sørger ingrediBlond ved hjælp af de talrige plejestoffer for, at håret bliver holdt sundt og stærkt. Dette lysningspulver indeholder nemlig gode og sunde ingredienser som for eksempel Quinoa- og Hvedeproteiner samt plejende olier som Macadamianøddeolie og Avokadoolie. Alle disse plejestoffer arbejder sammen om at beskytte håret og holde hovedbunden så sund som muligt i løbet af processen.

Olierne og Guargummi betyder, at ingrediBlond får en dejlig, cremet konsistens, hvilket gør det hele meget nemmere at påføre håret og uhyre nemt at styre, så man nemt og hurtigt kan vænne sig til dens unikke evne til at skabe nøjagtigt de resultater, kunden eftersøger.

Se også: Efterårsfest med Hair Team Company

Derudover har Hair Team Company sørget for at fjerne negative og skadelige ingredienser som ammoniak, ammonium persulfate, fosforsyre og parfume. Det gør ingrediBlond til sin helt egen og medvirker til, at man nu kan bruge professionel lysning til alle formål samtidig med, at man, både som frisør og kunde, undgår alle de dårlige bivirkninger, der er ved traditionelle lysningsprodukter.

Alsidig
ingrediBlonds unikke opbygning og sammensætning gør den til en meget effektiv lysning, som desuden kan blandes med kursystemet ingrediTreat for at kunne tilføre endnu større mængder næring og balance til håret og endda bidrage til en mere kontrolleret lysning. Denne alsidighed gør, at ingrediBlond er nem og hurtig at vænne sig til og samtidig rigtig nem at eksperimentere med for at kunne ramme plet med lysningen, hver eneste gang.

ingrediBlond - lysning på en helt ny måde

Lys fremtid
Frisørfaget har i mange år været overset, når det kommer til de stoffer, vi alle omgiver os med, og især frisører har af den grund været plaget af allergier, irritationer og følgesygdomme, som er forårsaget af de selvsamme ting, de bruger i salonerne hver eneste dag. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi fortsat arbejder hårdt for at finde frem til og udvikle nye, bedre og sundere alternativer til mange af de produkter, som indeholder alle de kemikalier og skadelige stoffer, der har forvoldt så megen skade i årenes løb.

Heldigvis bliver vi bedre og klogere for hver dag der går, og med udbredelsen af sundere, mere krops- og miljøvenlige alternativer til de skadelige stoffer, kan vi se frem mod en lys fremtid, både for frisører, kunder og den verden vi alle skal passe på.

Dansk og Grøn
ingrediBlond er udviklet og produceret i Danmark med en streng kontrol over hver eneste del af produktets tilblivelse, og hele herligheden er godkendt til Grøn Salon.

Besøg ingredien.com hvor du kan læse mere om ingrediBlond og alle de andre produkter, som Hair Team Company er så stolte af.

Tekst & foto: Hair Team Company


ANNONCE