Annonce

IdHAIR er officiel partner for EuroSkills 2016

IdHAIR er officiel partner for EuroSkills 2016
11. november 2016 bal@freemindsmedia.com

11. november 2016

IdHAIR er officiel partner for Euroskills 2016

Hos IdHAIR elsker de talent og har passion for faget, og de er derfor stolte over, at officielt danne partnerskab med EuroSkills 2016. EuroSkills 2016 afholdes for første gang på skandinavisk jord den 1.-3. december i Gøteborg. Her vil deltagere fra hele Europa være med, og der skal dystes i forskellige discipliner – alle håber på at hive medaljer med hjem!

IdHAIR er officiel partner for EuroSkills 2016

IdHAIR er Lead Skills Partner i frisørkonkurrencen, og sørger for at rammerne er på plads, så deltagerne kun skal koncentrere sig om sit håndværk. For det er nemlig håndværket det hele drejer sig om, og deltagerne har trænet i halve og hele år inden rejsen til Gøteborg.

Hvem er IdHAIR?
IdHAIR er et dansk hårbrand, der producerer og sælger professionelle hårprodukter. Siden år 2000 har IdHAIR været en større spiller på det skandinaviske marked, men har de seneste år ekspanderet til resten af verden.

Hvad er EuroSkills?
EuroSkills er en europæisk konkurrence i faglige færdigheder. Omkring 450 unge op til 25 år fra omkring 30 forskellige lande vil deltage. EuroSkills er Europas største fagkonkurrence og har til formål at forbedre kvaliteten, status og tiltrækning af erhvervsuddannelse.
I Danmark kender vi SkillsDanmark, som afholdes hvert år. Sidst i Fredericia.
Se mere på www.euroskills2016.com

Se også: IdHAIR – POW’R


ANNONCE