Annonce

IdHAIR dropper lukketider

IdHAIR dropper lukketider
23. august 2019 Dina Boysen
idhair dropper lukketider

23. august 2019

IdHAIR dropper lukketider!

Tekst: IdHAIR
Foto: IdHAIR

Ordrebogen er fyldt, og du knokler derud af. Den ene kunde afløser den anden, og du når måske lige at klemme lidt frokost mellem to behandliner. Men inden du får set dig om er klokken 16, og du fik endnu engang ikke bestilt varer hos din leverandør, hvis telefon nu er lukket.

IdHAIR hopper nu med på bølgen og dropper lukketiderne, og holder åbent 24/7, 365 dage om året. Løsningen er en professionel webshop med et kæmpe sortiment. Så om det er kamme, børster, sakse, produkter, vat, klippestole, føn eller hårfarver, så findes det her. Det betyder, at du som frisør nu kan bestille varer når du har tid.

Men der er så meget mere

En webshop er IdHAIR ikke alene om. Webshops er ikke en ny opfindelse, men konceptet er videreudbygget, så udover frisørprodukter findes der også en stor sektion med undervisning og inspiration.

Vi tror stadig på det menneskelige samspil

En webshop kan meget, men den kan på ingen måde erstatte personlige relationer og menneskelig interaktion. Derfor skal IdHAIRs univers supplere konsulenter, som hver dag kører rundt og besøger frisørerne.

Du finder den professionelle frisørwebshop på pro.idhair.dk

ANNONCE