Annonce

IdHAIR bringer Y.S. PARK til Danmark

IdHAIR bringer Y.S. PARK til Danmark
5. september 2019 Dina Boysen
IdHAIR får nu Y.S.PARK til Danmark som de første

05. september 2019

IdHAIR bringer Y.S. PARK til Danmark

Tekst: IdHAIR
Foto: IdHAIR

Snakker man kamme og børster, så kommer man ikke udenom Y.S. PARK. Og nu tager IdHAIR det næste skridt og bringer det til Danmark. Som den første danske leverandør nogensinde har IdHAIR lavet en aftale med Mr. Young Soo Park, som er stifter af Y.S. Park.

Hvorfor Y.S. Park?

Japanske Y.S. PARK er kendt for sin sublime kvalitet, og ikke mindst udvalget. Her er farver og kammodeller du ikke finder andre steder.
Hver en detalje på kamme (og børster) har et formål, og dagligdagen bliver en leg. Mange tænker måske ikke over det, men en god kam er lige så vigtig som en god saks.

Historien

I 1987 stiftede Mr. Young Soo Park Y.S.PARK Professional i Tokyo. Det var 7 år efter, at han åbnede sin første salon i Tokyo. Meget har ændret sig i årene, men Mr. Young Soo arbejder fortsat i sin salon, hvor han også udvikler sin ideer og koncepter. Det vil sige, at alle Y.S. PARK produkter er udviklet gennem hans egen erfaring.

Mange skønhedsredskaber har været fremme i rigtig mange år. Faktisk er en kam noget af det ældste, man kender til. For over 5.000 år siden blev de brugt i Persien, og det er måske derfor, at man fejlagtigt kan tro, at der ikke kan udvikles mere på dem.

Er du interesseret i Y.S. PARK, besøg da pro.idhair.dk.

ANNONCE