Annonce

Michael Shaun Corby viste “Sexy Science” i Aarhus

Michael Shaun Corby viste “Sexy Science” i Aarhus
3. juni 2019 Sascha Tejlmann
Michael Shaun Corby viste “Sexy Science” i Aarhus

03. juni 2019

Michael Shaun Corby viste “Sexy Science” i Aarhus

Tekst & foto: Camilla Svensson

Aarhus fik kendisbesøg, da Living Proofs Global Creative Director Michael Shaun Corby gæstede Turbinehallen. ICON Hairspa inviterede til look-and-learn-aften, og op mod 200 frisører placerede sig blandt publikum, inden kendisfrisøren gik på scenen.

Michaels amerikanske charme, humor og scenenærvær fangede publikum med det samme. Temaet for aftenen var ”Sexy Science” og indeholdt både klippe- og stylingteknikker tilpasset de seneste trends.

Temaet afspejlede også Living Proofs videnskabelige udgangspunkt, som de har, når de udvikler produkter, der giver et lækkert resultat. Michael Shaun Corby er, i sin rolle som Global Creative Director, med til at udvikle produkterne og fortæller derfor med lethed, hvordan molekylerne i den nye Body Builder lægger sig mellem hårstråene og skaber volumen, samt hvordan deres nye Color Care System bevarer farven mellem salonbesøg.

Michael Shaun Corby er Global Creative Director for Living Proof. Han charmerede publikummet i Aarhus.

En af de tydeligste trends er et sofistikeret wet look.

Når det kommer til både klip og styling har Michael en meget afslappet og ubesværet tilgang. Som han selv udtrykker det, giver det aldrig mening at kæmpe med håret, for håret vil altid vinde.

”Jeg følger håret, som håret selv vil det. Nogle ser det som værende kaotisk, men jeg kan lide at lytte til håret og hvad, det siger til mig”, siger Michael selv om sin måde at arbejde på.

Krøllet hår á la 80-talet kommer stort nu, men for at opdatere looket er bunden glat. Lidt som en udvokset permanent.

Håraccessories er også en stor trend, og stylingmulighederne er uendelige.

I forhold til kommende trends ser Michael tydelige referencer til både 80’erne og 60’erne. 80’ernes krøller er tilbage, dog på en lidt anden måde. Bunden skal holdes glat, og krøllerne er en kombination af fingerbølger og klassiske krøller – gerne så små som muligt. Michael tager også 60’ernes bikube og skaber sin egen version, der giver volumen til selv det glatteste hår.

Se flere billeder i galleriet her!

ANNONCE