Annonce

ICON Hairspa med under Copenhagen Fashion Week

ICON Hairspa med under Copenhagen Fashion Week
11. august 2014 bal@freemindsmedia.com

11. august 2014

ICON Hairspa med under Copenhagen Fashion Week

MI-NO-RO skaber tøj til den stærke kvinde, der ved, hvad hun vil. Samme følelse skabte Marianne Jensen for ICON Hairspa med frisurerne til showet under Copenhagen Fashion Week.

Pigepower og en hyldest til stærke kvinder var temaet for danske MI-NO-RO, da de præsenterede forårets og sommerens styles på Orangeriet ved Kogens Have under Copenhagen Fashion Week.

Backstage stod Marianne Jensen for at skabe de smukke frisurer i samarbejde med ICON Hairspa.


Hår og tøj skal gå i ét og skabe en helhed på catwalken. Ellen Hillingsø (billede th.) var blandt modellerne til Mi-No-Ro showet.

Skåret ind til benet
MI-NO-RO betyder ”skåret ind til benet” på latin. Tøjet er enkelt og eksklusivt med et stærkt udtryk, og derfor skulle modellernes hår have samme skarpe udtryk.

”Vi ville skabe en følelse af stærk pigepower. Derfor valgte vi at lave frisurer, hvor siderne var strammet op med Anti.Gravity fra Kevin Murphy, for at skabe et naturligt face lift”, fortælle Marianne Jensen, der forklarer looket er lidt alien inspireret og futuristisk.

Læs også: ICON Hairspa 2014

For at opnå det ønskede look har Marianne først touperet håret i bunden, hvorefter hun har glattet det og forseglet det med Kevin Murphy Session Spray.

”Enderne har jeg ladet være rene og blot tørret dem, så de ses som en levende kontrast til det stramme og glattede”.

Ideen med frisuren er, at man ikke skjuler noget, men viser, hvem man er”, fortæller Marianne Jensen, der naturligvis har haft en række snakke med designdirektør Michael Kristensen fra MI-NO-RO, så stilen ramte 100 pct. rigtigt.

Tøjet skal løftes
Marianne Jensen fortæller, at tendensen på den internationale modescene er hår skrabet helt tilbage.

”Vi har så givet det vores eget touch”, siger hun, og fortæller at stylistens opgave i forbindelse med et show som MI-No-RO’s er at understrege og spille op til tøjet uden at tage over.

”Alfa og omega er at skabe helheder”, slutter hun.

 

Af Pia Finne
Foto: Peter Hartley

Læs også: ICON Hairspa 2014

 

For yderligere information kontakt ICON Hairspa på tlf. 57 66 03 00 eller se mere på www.iconhairspa.dk

 

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her!


ANNONCE