Annonce

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen
10. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

10. marts 2016

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen
Aftenens forskellige looks blev til sidst samlet på scenen.

Stemningen var i top da ICON Hairspa tirsdag aften inviterede til Stylerapport kursus med Marianne Jensen på Scandic Hotel i Sydhavnen. Den dygtige hårartist Marianne Jensen der bl.a. er kendt for sit arbejde ved forskellige store mode-events, skulle i løbet af aftenen introducerer de fremmødte frisører for nogle af de looks, som hun havde kreeret til Copenhagen Fashion Week i år. Frisørerne kunne altså se frem til en aften hvor de ville blive forberedt på de kommende trends inden for hår- og modeverdenen.

Marianne startede med at vise et look fra Birger Christensens modeshow ved CPH Fashion Week. Looket var et lolita-inspireret glam loook der skule stå fint i kontrast til de dyre pelse på catwalken. Håret havde været rullet op i horisontale inddelinger og fik en bølget-effekt, for derefter at blive touperet så det fik en fluffy effekt. For at gøre looket mere fotoristisk sørgede Marianne for, at frisuren var flad i fronten. Et spænde øverst på hovedet var med til at fuldende lolitareferencen.

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen
Det lolita-inspirerede glam look blev brugt under Birger Christensens modeshow da det
stod i fin kontrast til de dyre pelse.

Læs også: ICON Hairspa inviterede til demo-aften med Kimoli

Frisørerne blev også introduceret for de to looks  ’Micro Bang’  og ’Buzz Cut’.
’Micro Bang’ er blevet en stor tendens inden for modeverdenen. Looket havde Marianne kreeret til Love Childs’ modeshow ved CPH Fashion week. ‘Micro Bang’ looket kendetegner det meget korte, tætklippede pandehår der helst skal være klippet højere end øjenbrynene. ’The buzz cut’ er en helt kortklippet frisure med en rund front, der skal give frisuren form. Marianne viste på scenen hvordan man skulle klippe frisuren i nakken og ved ørene.

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen
Frisørerne blev introduceret for ‘Micro Bang’ looket (tv.) og ‘The Buzz Cut’ looket (th.).

Læs også: ICON Hairspa & DOFK inviterede til inspirationsaften med ZOOM by ZOOM

Marianne Jensen er kendt for sine mange stylinger med flet og på scenen viste hun også forskellige looks med flet inkorporeret. De forskellige looks havde det til fælles, at de alle var bygget op omkring cornrows – en tendens der er blevet rigtig populær i hår- og modeverdenen. Hun viste også hvordan man kunne flette stof ind i håret for at gøre frisuren mere fyldig og åbne muligheden for at gøre et elegant look mere råt. Derudover viste hun looks med loose-fletninger og introducerede frisørerne for ’hætteflet’, hvor fletningerne følger ansigtets form og ’påfugleflet’ hvor hårtotter gang på gang tages ud under selve fletningen. Til begge looks havde Marianne Jensen brugt pastelfarver, en trend hun fortalte der er kommet for at blive.

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen
Looks hvor stof er flettet ind i fletningerne for at gøre looket med råt.

ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen ICON Hairspa inviterede til Stylerapport med Marianne Jensen
De to looks ‘hætteflet’ (tv.) og ‘påfugleflet’ (th.) blev introduceret i løbet af aftenen.

Undervejs benyttede Marianne Jensen sig af ICON Hairspa’s nye og økologiske hårplejeserie Organic Hairspa. Hun brugte flittigt Organic Hairspa’s Firm Mist Spray til at forme håret og give det hold, og Organic Hairspa’s Dry Shampoo til at give frisurerne et mere mat look.

Alt i alt var det en aften med rigtig god stemning, en masse spændende looks og frisørerne tog tips og tricks med hjem om de mange nye forskellige teknikker og looks.

Læs også: ICON Hairspa + Stasia til Copenhagen Fashion Week

Se flere billeder og looks fra aftenen nedenfor:

Tekst: Marie Tidemand
Foto: Claus Peuckert

For mere information kontakt ICON Hairspa på tlf.: 57 66 03 00 eller se www.iconhairspa.dk.


ANNONCE