Annonce

ICON Hairspa & DOFK inviterede til inspirationsaften med ZOOM by ZOOM

ICON Hairspa & DOFK inviterede til inspirationsaften med ZOOM by ZOOM
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

ICON Hairspa & DOFK inviterede til inspirationsaften med ZOOM by ZOOM

ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM

100 frisører deltog da ICON Hairspa og DOFK inviterede til inspirationsaften i samarbejde med ZOOM by ZOOM, på hotel Scandic i Roskilde. Aftenen var andet show ud af de tre inspirationsaftener, som ICON Hairspa og DOFK har afholdt i september.

På scenen fremviste ZOOM by ZOOM deres nyeste frisurekollektion ’Gravity’ ved forskellige dame- og herreklip. ’Gravity’ er en kollektion der viser grafiske designlinjer i de forskellige klip. Navnet på kollektionen kommer af den tyngde der skabes, når der i en tung frisure klippes ind i håret.

ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM
På scenen fremviste ZOOM by ZOOM deres nyeste frisurekollektion ’Gravity’.

’Gravity’ effekten var temaet for aftenens klip. På scenen blev der vist tungt og let klip i kombination. Grafiske linjer blev klippet ind i håret ved lette og luftige fragmenter. Teknikken ’Cut and Drop’ blev brugt til aftenens page-klip. Lette og luftige fragmenter blev ’cuttet’ ind i håret for, at gøre pagen mere spændende og give den mere tyngde.

ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM
Ole Wagner viser, hvordan grafiske linjer blev klippet ind i håret ved lette og luftige fragmenter.

ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOMTeknikken ’Cut and Drop’ blev brugt til aftenens page-klip.

Aftenens hårfarver var inspireret af efterårets mange forskellige farver og nuancer. Til de mørke farver blev der brugt dybde brune, violette og støvede farver i kombination. Til at skabe de lysebrune farver, blev farverne sand og beige blandet sammen. Kolde og varme farver i samspil skabte den rette effekt.

Anden halvdel af aftenen var der sat fokus på herrefrisurer og klip. Her havde ZOOM by ZOOM teamet ladet sig inspirere af tendenser fra 50’erne.

Læs også: Demo aften med Zoom By Zoom og ICON Hairspa

Den grundlæggende klippeteknik der blev brugt var teknikken ’Skin-fade’. En teknik hvor håret klippes kort i siderne, først tæt på skaldet og derefter gradueres der med mere og mere hår. ZOOM by ZOOM teamet formidlede ønsket om, at dagens mand skal væk fra frisuren med de helt korte sider og kun hår på toppen. Overgangen skal være mere professionel og flere teknikker skal bruges til at skabe den rette effekt – ’Skin-fade’ teknikken er en af dem.

ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM
Teknikken ‘Skin-fade’ blev brugt på de mandelige modeller. Her viser Kristian Bertelsen resultatet (th.).

ZOOM by ZOOM artisterne viste hver især klip ved brug af hhv. klippemaskine, saks, kam og kniv. Men det blev understreget, at alle værktøjer skal i brug, hvis man vil skabe den moderne klip.

Læs også: Nyt samarbejde mellem Zoom By Zoom og ICON Hairspa

Ved hjælp af shine-produkter gav ZOOM by ZOOM teamet herrefrisurerne glans. De fortalte, at det populære matte look hos mænd, er ved at blive overtaget af pomade effekten. Det er netop den effekt og shine der afspejler 50’ernes trends. Til at skabe shine i håret fremhævede ZOOM by ZOOM teamet Super.Goo fra Kevin Murphy. Et produkt der skaber den glatte effekt i håret.

ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM ICON Hairspa & DOFK inspirationsaften med ZOOM by ZOOM
Det matte look er blevet overtaget af det glatte look. En effekt og shine der afspejler 50’ernes trends.

I løbet af aftenen havde ZOOM by ZOOM teamet en god dialog med frisørerne og der var således plads til spørgsmål og til at debattere forskellige emner. På den måde delte ZOOM by ZOOM og frisørerne deres erfaringer og synspunkter med hinanden.

Se flere billeder fra aftenen nedenfor:

Læs også: DOFK: Jo flere vi står sammen…

Tekst: Marie Tidemand
Foto: Claus Peuckert

For mere information kontakt ICON Hairspa på tlf.: 57 66 03 00 eller se www.iconhairspa.dk

Se flere produktnyheder, eller læs om frisørshows eller styling her!


ANNONCE