Annonce

HVERT TREDJE BARN HAR LUS – sådan slipper du for lusene!

HVERT TREDJE BARN HAR LUS – sådan slipper du for lusene!
1. december 2011 bal@freemindsmedia.com
Hairmix kids eco

01. december 2011

HVERT TREDJE BARN HAR LUS

Hvem tager ansvaret?

Vi kender det alle sammen; nej, ikke nu igen! LUS!
Både frisører og forbrugere er stærkt plaget af lus hos børn, og
mange forældre har mere eller mindre givet op. Det ser ikke ud
til, at noget som helst virker, og selv den mest desperate mor
kan som regel ikke gøre noget for at undgå problemet.

Hvert tredje barn oplever at få lus i løbet af et enkelt skoleår, men at ingen tager ansvaret for at stoppe luseplagen. Gennem 8 år er der desuden afholdt en national lusedag den 31. januar, som et privat initaitiv. I sundhedsstyrelsen mener man ikke, at en bekæmpelse skal ske fra national side. De mener det er en kommunal opgave i samarbejde med forældrene. Kommunernes Landsforening mener, at det er forældrenes opgave. Det eneste man kan enes om er, at lus skal bekæmpes og at det er svært.

Mange af de aktuelle lusemidler, man kan købe på apotoeket, er ret skrappe sager med indholdsstoffer, som er deklarerede som nervegifte. Som forældre har man ikke lyst til at hælde bekæmpelsesmidler i børnenes hår, som man fraråder gravide og børn under 2 år at anvende.

KOM AF MED LUSENE!
Man finder lus ved at rede hele håret igennem med en tættekam fra hovedbund til hårspids. Dette er lettest at gøre i vådt hår og med conditioner, da det er lettere at få kammen igennem, og lusene ikke kan bevæge sig i vådt hår. Tættekammen bankes af på et hvidt underlag, så man kan se lusene. Kæmningen gentages hver anden dag i 14 dage.


Der findes et hav af luseprodukter på markedet, lige fra kemiske produkter til lusestøvsugere.
Lus er registreret resistente overfor nogle produkter, så forældre må afprøve, hvad der virker. Et nyt produkt på markedet har vist sig at være usædvanlig effektivt, da det for det første forebygger mod lus. Eco.kid er en serie økologiske hårprodukter til børn, hvor helt op til 99% af ingredienserne er økologiske. Alle shampoo, conditioner og hårvoks indeholder ingredienser som gør, at lusene ikke trives. I serien findes der også en lusedræber som udelukkende er sammensat af eteriske olier. Eco.Kid er luksus hårpleje og styling til børn og superallergikere.

Finder man lus hos én i familien, skal resten af familiens medlemmer også undersøges.
Prøv Eco.Kid og få bugt med lusene!

For yderligere information kontakt Hairmix på tlf. 66 13 39 90 eller se www.hairmix.dk.

ANNONCE