Annonce

HOW – extensions i verdensklasse

HOW – extensions i verdensklasse
20. februar 2017 bal@freemindsmedia.com

20. februar 2017

HOW – extensions i verdensklasse

House of Waldorf er en gammel salon, der har eksisteret de sidste 50 år. Idégrundlaget bag vores salon er, at den skal kunne tilbyde et totalkoncept – hår, makeup og styling. Salonen har gennem alle årene haft fokus på hårløsninger, og vi har altid valgt det bedste og nyeste, vi har kunnet finde på markedet.

HOW er extensions i verdensklasse

Det ligger i tiden, at vi godt må ønske os, og efterspørge lidt opstrammende effekter. Det være sig inden for hudpleje, såvel som inden for styling af kroppen med tøj og kirurgi – men altså også inden for hår.

Vi oplever, lige nu, en stærk tilstrømning af unge mænd, der ønsker deres hårvækst tilbage. De vil kunne style deres hår, som de kunne, da de var 18 år. Høje tindinger eller en markant måne på toppen vanskeliggør muligheden for den store hårpragt. I stedet kommer de hos os for at få påsat nyt hår. Vi ser det som extensions for mænd – en pålimning af en ultratynd film med hår. Håret sidder fast på huden 5 uger ad gangen, og det kan styles a la Elvis, hvis man vil. Vores herrekunder har i dag en gennemsnitsalder på 35 år – ganske bemærkelsesværdigt.

HOW oplever en stærk tilstrømning af unge mænd blandt deres kunder HOW oplever en stærk tilstrømning af unge mænd blandt deres kunder

Vores andet segment er kvinderne. Vores hår er forholdsvist dyrt – 3800,- for en fuld påsætning. Håret skal omsættes med jævne mellemrum, og det kræver både tid og en stabil indtægt at kunne holde et extensionshår. Vores kunder er typisk omkring 35 år, og de vælger enten en delvis eller fuld extensions.

Den delvise extension er rigtig god, fordi den giver kunden mulighed for at opnå de frisurer, som manglende hårmængde ellers ikke ville kunne tillade. Vi kan også med lidt extensions i nakken sikre, at vores kunder føler, at deres hår ikke virker gennemsigtigt og tottet.

Vores kunder bliver ældre og efterspørgslen mere kompleks. Det er vores indtryk, at langt flere kunde tør efterspørge lidt snyd, når deres hårpragt enten minimeres med årene eller bare aldrig har været helt som ønsket. Ved ikke at tænke i begrænsninger, men i muligheder, får vi glade, trofaste kunder – kunder der ikke er kede af, at vi hjælper dem til et smukkere og synligt sundere hår.

HOW tilbyder både delvis og fuld extensions i deres salon på Frederiksberg


ANNONCE