Annonce

House of Waldorf bruger extensions kreativt

House of Waldorf bruger extensions kreativt
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

House of Waldorf bruger extensions kreativt

”Extensions handler ikke længere bare om langt hår. Kreativiteten er stor og frisørerne har fået øjnene op for de mange muligheder. Nu arbejdes der med extensions som en mulighed for at ændre frisurer”, fortæller Charlotte Elsted, der bl.a. har agenturet på Hair Talk.

Charlotte Elsted fra House of Waldorf
Charlotte styler den internationale model Sara Maria Dyrberg til kampagne for HOW.

Herudover har hun en salon på Dalgas Boulevard på Frederiksberg, ligesom hun laver hår og makeup på store shows, modemagasiner og reklamekampagner.

KUNST MED HÅR

Den 3. september, lige inden Hair Trend Messen i Herning, hvor House of Waldorf naturligvis er repræsenteret, holder Charlotte Elsted således et event i København. ”På kurset vil jeg, sammen med Nina Larsen, lede de deltagende frisører gennem vores verden af vidunderlige hårkreationer og brugshår og give masser af teknikker, tips og tricks til deltagerne. Nina vil vise nogen af de allerflotteste opsætninger og vilde hårinstallationer. Jeg vil vise en lang række muligheder indenfor hårpåsætning, toppe, haler, pålimning af hele hårstykker, valke, parykker og løse hårdele”, fortæller Charlotte Elsted. Charlotte Elsted har altid lavet rigtig mange opsætninger og næsten altid med extensions. Hun fortæller, at der også er godt gang i parykker både til kendisser og helt almindelige mennesker, der gerne vil skille sig ud. ”Parykker giver mulighed for at have langt hår den ene dag og kort den anden, eller måske rødt og lyserødt hår, der kan skabe opmærksomhed ved festlige lejligheder”.

Hårinstallation af Nina Larsen ved Sebastian Prof. show.

FINT OG SKÅNSOMT HÅR

House of Waldorf har som nævnt agenturet på Hair Talk, som Charlotte kalder det absolut mest skånsomme extensionhår på det danske marked ”I House of Waldorf har vi gennem mere end 45 år oparbejdet en unik ekspertise indenfor hår og jeg rejser jævnligt verden rundt for at lade mig inspirere og for at tjekke nye produkter ud”. Under modeugen i august 2013 sponsorerede Hair Talk og KMS stylingen af håret til Designers Remix’ store show i Den Blå Planet. ”Senest er vi gået ind i et samarbejde med Stine Hjelm Jacobsen fra Electric Lady Lab og det forventer vi også meget af”.

catwomen Medusa

Stine Hjelm Jacobsen fra Electric Lady Lab bruger Hair Talk.

DANMARKS STØRSTE UDVALG AF PARYKKER

Det Kongelige Teater og DR er nogle af House of Waldorfs store kunder. ”Det en fryd at gå i Operaen og vide, at håret er leveret af House of Waldorf og tilvirket af landets bedste parykmagere. DR benytter også Hair Talk til deres produktioner; eksempelvis til deres tv-værter, til X factor og Melodi Grand Prix. House of Waldorf har et enormt udvalg af parykker. Dels sælges de til frisører og kunder med behov for en hår løsning ligesom vores parykker bruges i satireprogrammer som Live fra Bremen, Krysters Kartel, Det Slører Stadig og Slemme, Slemme Piger, Cirkus Revyen, i Tivoli og på flere af landets revyscener. ”Magasin benytter vores parykker og extensions til deres kampagner og vinduesudstillinger. Disse parykker klippes specielt til opgaven, ligesom det har været nødvendigt at fremstille helt specielle farver og længder for at kunne efterkomme stylistens ønsker”, fortæller Charlotte Elsted, der er uddannet stylist i Paris. Hun har i mange år været en del af Sebastians kreative team og lavet hår og make-up på såvel danske som internationale modeshows.

Charlotte Elsted fra House of Waldorf
Charlotte Elsted er uddannet stylist i Paris.

DEN BEDSTE KVALITET BETALER SIG

”Det er min overbevisning, at jeg gennem min passion og store erfaring med hår kan give mine kunder det bedste, både når det gælder kvalitet og vejledning i brug af hårextensions. Jeg kan for eksempel bruge dage på at finde en paryk i den helt rigtige farve eller kunsthår i 5 meters længde, hvis det er det, der efterspørges”.

OGSÅ TIL MÆND

Seneste tiltag i HOW by Charlotte Elsted er en Barbershop, hvor mænd skal nyde et frirum. Her kan de ud over personlig klip og styling få råd og vejledning i hårtab og hair replacements – Nioxin, Contact-skin og toupé lavet efter mål.

 
For mere information om kursus, extensions eller parykker, kontakt House of Waldorf på telefon 35 36 35 62.

Denne artikel blev vist i Hair Magazine 4. udgave 2013

  

Se flere frisørartikler om frisørkurserfrisørshows og hårmode her!


ANNONCE