Annonce

HJ Live i London – event for professionelle frisører

HJ Live i London – event for professionelle frisører
3. marts 2017 bal@freemindsmedia.com

03. marts 2017

Kreativiteten flød på HJ Live London


Der var fuldt optaget foran scenen, da Wella Professionals Generation Now viste de seneste contouringtrends.

London er fortsat en af hovedstæderne, når det kommer til hår, og de britiske hårartister inspirerer verden over. Hair Magazine tog en tur til modebyen og sugede alt til sig, som HJ Live London havde at byde på.

HJ Live London, tidligere kendt som Salon London, er et event for professionelle i frisørbranchen, som årligt arrangeres af Hairdressers Journal på ExCel i London. Eventet er en del af Professional Beauty London, som er en af de største skønheds- og spamesser i Europa. I løbet af to dage blev masser af inspirerende hår og teknikker vist på scenen, samtidigt med at over 100 udstillinger inden for skønhedsbranchen var at finde i den gigantiske udstillingshal for at præsentere sine seneste lanceringer.

Tre live-scener
Messen havde hele tre live-scener med tætpakkede skemaer med live-demonstrationer fra nogle af frisørbranchens bedste kreative teams med klip, farve og styling af både kreative og salonvenlige frisurer. I løbet af weekenden kunne de besøgende blandt andet nyde den seneste inspiration fra Sassoon Academy, Toni & Guy, Ethos Hairdressing og Anne Veck.

Ud over al kreativiteten bød messen på flere workshops, hvor eksperter og forbilleder delte ud af sine tips til at øge omsætningen i salonen. Det er en fantastisk branche vi arbejder i, og selvom globaliseringen udvider vores horisont, står London stadig stærkt, når det kommer til at levere frisører i verdensklasse. Med lidt trætte fødder forlod vi London med masser af inspiration og nye tilgange til foråret. På gensyn i London.

 Spektakulært hår blev fremvist af nogle af Storbritanniens mest betydningsfulde kreative teams på Fellowship for British Hairdressing Stage.

  
William Lamb (t.v.) fra Daniel Granger Hairdressing vandt Newcomer of the Year 2016 ved British Hairdressing Award og viste sin vinderkollektion på scenen.

 
Anne Veck (t.h.) vandt både Style Masters internationale konkurrence og Southern Hairdresser of the Year 2016. Under HJ Live viste hun sine fantastiske langthårskreationer.

 

Tekst og foto: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)


ANNONCE