Annonce

HH SIMONSEN® opgraderer deres garanti på elartikler

HH SIMONSEN® opgraderer deres garanti på elartikler
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

HH SIMONSEN® opgraderer deres garanti på elartikler

HH Simonsen produktgaranti

Alle HH SIMONSEN® elartikler*, der er købt igennem en autoriseret HH SIMONSEN® forhandler er dækket af en produktgaranti på 2 år, der dækker fejl og mangler, der kan tilbageføres som produktionsfejl.

Denne produktgaranti kan nu gratis opgraderes** til en 5 års garanti. For at opgradere til en 5-årig garantiaftale SKAL produktet registreres online via www.hhsimonsen.dk senest 30 dage efter købet
er foretaget hos en autoriseret HH SIMONSEN® forhandler. Den 2-årige garanti kan blive opgraderet efter de 30 dage (og inden 60 dage fra købsdato) mod et servicegebyr på dkr. 100,00.

De specificerede produktgarantier forbeholdt for det enkelte produkt (mini glattejern, glattejern, ROD’s, krøllejern samt føntørrer) kan læses i brugermanualen, der medfølger produktet ved købstidspunktet. Det er stadig de garantiregler og forbehold, der står anført i brugermanualen,
som er gældende for det enkelte produkt og kun længden på garantiperioden kan ændres.

Efter produktregistreringen vil køberen modtage en automatisk svar e-mail, som er garantibeviset på den nu udvidede garantiperiode. Haves denne e-mail kopi ikke, er produktet omfattet af normale garantiregler.

* Ved professionel brug af elartikler ydes der et 1 års garanti.

** Føntørrer kan ikke opdateres til 5 års garanti.

For yderligere information kontakt HH SIMONSEN® på tlf. 73 75 10 00 eller se www.hhsimonsen.dk.

 


ANNONCE