Annonce

Hercules Sägemann

Hercules Sägemann
12. februar 2018 Sascha Tejlmann
Hercules Sägemann firmaportræt

12. februar 2018

Hercules Sägemann – kvalitet i mere end 160 år

Historien bag virksomheden, Hercules Sägemann, og deres eksklusive frisørprodukter startede i New York i 1839, hvor Charles Goodyear udtænkte processen med vulkaniserende gummi til at skabe det holdbare ebonit-materiale. Kort efter blev slibemaskinen opfundet og 10 år senere blev disse to opfindelser kombineret, hvilket muliggjorde skabelsen af en meget speciel enhed; ebonitkammen.

Processen videreudvikledes de kommende år og nåede også til Europa. I Tyskland ledes produktionen af ebonitprodukter af firmaet New-York Hamburger Gummi-Waaren Compagnie AG under Hercules Sägemann -mærket.

Herculess Sägemann portræt

I fabrikken i Lüneburg, udenfor Hamburg i Tyskland, finder produktionen sted.

Produktionen af ebonitprodukter, særligt kamme, øgedes kraftigt i 1960’erne, hvor firmaet producerede omkring 8 millioner kamme pr. år. Samtidig var mange nye modeller af kamme blevet udviklet, og der fandtes nu kamme til alle mulige forskellige anledninger: kamme til klip, touperingskamme, kamme til professionelle frisører og stylister og kamme til detailhandel – fælles for dem alle var, at de var stemplet med det guldfarvede Hercules Sägemann-stempel.

I mere end 160 år har Hercules Sägemann produceret ebonitkamme af høj kvalitet.
I mere end 160 år har Hercules Sägemann produceret ebonitkamme af høj kvalitet.

I mere end 160 år har Hercules Sägemann produceret ebonitkamme af høj kvalitet.

Guldstemplet, som pynter Hercules Sägemanns kamme, er lave af ægte bladguld og er et symbol på høj kvalitet. Hvis man ser det unikke mærke på en kam, kan du være sikker på, at det, du holder i din hånd, er en af de specielle ebonitkamme som laves af New-York Hamburger Gummi-Waaren Compagnie AG til Hercules Sägemann.

Det er her Hercules Sägemanns og Matadors ebonitkamme produceres.

Det er her Hercules Sägemanns og Matadors ebonitkamme produceres.

Kammen er formentlig det mest anvendte redskab i frisørsalonen og en af de vigtigste produkter i vores badeværelse. I dag sælger virksomheden sine kamme til mere end 60 lande over hele verden. I dag indgår mærkerne Hercules Sägemann, Matador og Triumph Master i firmaet, og de arbejder konstant på at modernisere produktionsprocessen og beholde sin position som leverandør for velkendte firmaer og frisører.

Fremtiden ser lys ud ifølge Hercules Sägemann, og deres produkter fortsætter med at efterspørges og være værdsat af frisører, stylister og slutbrugere over hele verden.