Annonce

HeadBrands indbyder til spændende kurser i foråret!

HeadBrands indbyder til spændende kurser i foråret!
1. februar 2017 bal@freemindsmedia.com

01. februar 2017

HeadBrands indbyder til spændende kurser i foråret!


Mazella & Palmer

BOOK DEN 29. APRIL I DIN KALENDER, FOR DER KOMMER FORÅRETS HAPPENING TIL AT LØBE AF STABLEN

De nye stjerneskud på uddannelseshimlen, Mazella&Palmer, kommer til Skandinavien for første gang nogensinde og sender ikke mindre grundlæggeren Jean-Baptiste Mazella med team til København. En af verdens bedste farveteknikere, Tracy Hayes fra Fudge, kommer og naturligvis kommer vi fra HeadBrands også med vores nyligt og meget værdsatte Pop-Up koncept. Sammen arrangerer vi et show og en fest, som ikke kommer til at ligne noget andet du før har set. 

Læs mere om Mazella&Palmer-eventet her!Tigi Style Session London

Tigi Style Session London

Inspireres du også af modeverden og dens show, så er dette helt sikkert kurset for dig. Følg med os til London og TIGI Academy for at kombinere shopping og afkobling med håndfaste tips og inspiration fra nogle af Europas bedste stylister. Udover inside information om de seneste trends og inspirerende kurser, så bydes der også på god mad og hyggeligt selskab.Benyt lejligheden til at lære hvordan du enkelt, flot og trendy kan style hår samtidigt med, at du får sidste nyt om kommende trends, opfanget direkte fra underviserne Maria Kovac og Marco Iafrate på modeshows i New York, London, Milano og Paris. 

Maria og Marco er to af TIGIs mest erfarende stylister, og arbejder sammen med designers på de fleste årlige shows. Nu inviterer de dig til London et par dage for at dele ud af deres erfaringer, og for at give dig tips til hvordan du kan anvende produkterne som et værktøj til at skabe fantastisk finish til trendy frisurer.

Læs mere om TIGI Style Session her!


London School of Barbering

London School of Barbering

Barbertrenden vokser sig stærkere og stærkere i hele Skandinavien. Vi er derfor ekstra glade for at kunne præsentere et nyt samarbejde med London School of Barbering, som indebærer at vi må distribuere deres kursustilbud. I barberkredse er glatbarbering med kniv en teknik og et håndværk, som har stærk fremgang. Hvad kunne være bedre end at lære alt hvad du behøver for at kunne håndtere denne teknik, uanset om du er nybegynder eller barber, på stedet i London på St. Pauls Farringdon Academy.

Læs mere om London School of Barbering her!Tag et kig på hele HeadBrands kursusudbud her!


ANNONCE