Annonce

Alt dette inkluderer billetten!

Alt dette inkluderer billetten!
7. maj 2019 Sascha Tejlmann

07. maj 2019

Har du ikke besluttet dig endnu?

Tekst: Alexandra Malmborg

Overvejer du stadig, om du skal købe en billet til Nordic Hair Awards and Expo? Tvivl ej længere – dette er en investering i dig selv som professional frisør og forretningsmand/-kvinde.

Måske synes du, at 1.295 kr. er dyrt ved første øjekast. Men hvis du tænker over, hvad du normalt betaler for et par timers kursus, synes du så stadig, at det er dyrt? Til Nordic Hair Award and Expo kan du bruge hele dagen på eventet, mens du netværker, lærer, inspireres og underholdes samt opleve alt, der foregår fra klokken 10 om morgenen til 2 om natten.

Hvis du driver en momsregistreret virksomhed, kan du trække momsen fra og spare yderligere 25% på billetprisen – hvor fedt er det ikke lige?

Det kan godt virke lidt forvirrende og være svært at danne sig et overblik over, hvad billetten indebærer. Vi har derfor lavet en liste over de ting, som du har adgang til, når du køber en billet til Nordic Hair Awards and Expo.

 

I dagtimerne:

Alle shows på Main Stage
Der vil være mere end 10 (!) shows, hvor du vil have muligheden for at lære om de seneste trends og teknikker, når du ser shows med både lokale og internationale branchestjerner. Se sceneskemaet her.

En professional hårmesse med mere end 100 brands
Til messen kan du møde mere end 80 udstillere og 100 forskellige brands.

Alle aktiviteter i messeområdet
Mange af udstillerne har forberedt aktiviteter og overraskelser til dig, som du kan tage del af i løbet af messens åbningstider. Der vil også være en selfie booth, hvor du kan tage gruppebilleder med dine kollegaer.

Goodie bag
De første 1.000 besøgende til eventet vil modtage en goodie bag, der indeholder flere forskellige produkter fra mange forskellige brands.

Networking muligheder
Nordic Hair Awards and Expo er det eneste event i verden, hvor frisører, barberer og leverandører fra den nordiske frisørbranche er samlet under samme tag. Hvis dette ikke er det bedste sted at networke og skabe relationer, hvad er så?

Fantastiske produkter i Bazar-området
Alle elsker et godt tilbud! Investér i nogle produkter, som du normalt ikke bruger for at udvide din viden omkring, hvad markedet har at tilbyde.

Det rå og cool Barber Area
Grib muligheden og lær mere om barberfaget og barbermarkedet i det specifikke område dedikeret til barber brands.

Gratis kursus om online marketing and SEO
Til eventet inviterer AW Media alle frisører til et gratis kursus omhandlende online marketing og SEO skræddersyet til frisører og saloner. Læs om det her.

Live-konkurrencer
For første gang nogensinde er det blevet arrangeret en nordisk konkurrence, og du har muligheden for at opleve dette! Se de talentfulde finalister forberede deres looks og hep på dine branchekollegaer, når de kæmper om den ærefulde nordiske vindertitel.

Inspiration og opdateringer på de nyste trends
Nordic Hair Awards and Expo er det perfekte sted af være for at indsamle ny inspiration til dagligdagen i salonen. Du kan også opleve de seneste, mest trendy og cool looks på catwalken, ligesom de nyeste produktinnovationer på markedet. Vi lover, at du vil være helt opdateret efter at have været til eventet.

Gratis transport
Der vil være en gratis shuttle bus, der kører hele dagen. Bussen vil bringe dig fra eventets location og til Hovedbanegården, med få stop på vejen. Tjek oversigten her.  

Live afstemning
Til eventet vil du have muligheden for at stemme, på den salon, du mener, bør vinde Nordic Salon Design of the Year. Vinderen vil blive valgt i løbet af dagen og præsenteret til prisuddelingen om aftenen.

Rigtig dansk hygge
Hygge er ikke kun blevet et trendy ord rundt om i verden. Det er faktisk en ting, der kan opleves til Nordic Hair Awards. Gå en tur i vores food truck område, find noget lækker gourmetmad, sid ned i loungeområdet og opfang den hyggelige stemning.

 

I aftentimerne:

Mingle dinner og drinks
Inkluderes i billetprisen er en lækker self-served cup-food dinner og et antal drinks, der serveres i løbet af prisuddelingen.

Prisuddeling
Benjamin Martin er vært for det festlige Nordic Hair Awards Evening show, hvor alle de nordiske vindere vil blive præsenteret for første gang.

Aftenunderholdning
I løbet af aften vil der foregå flere shows på scenen. Underholdningen vil bestå af både hårshows og andet ikke-hårrelatet underholdning.

Alexander Oscar
Den up-coming danske popstjerne vil optræde med nogle af sine mest kendte hits.

Fest
Aftenen slutter med en kæmpe frisørfest (den bedste slags) med en DJ, der spiller søde toner og holder liv i dansegulvet frem til klokken 02.

Hvis dette ikke har fået dig overbevist, så er det sikkert intet, der vil…

ANNONCE