Annonce

HairContrast Workshopkursus

HairContrast Workshopkursus
20. marts 2015 bal@freemindsmedia.com

20. marts 2015

HairContrast Workshopkursus
Søren Hedegaard helt tæt på

D. 28 og 29 marts inviterede HairContrast de danske frisører til et intimt workshopkursus med den kendte danske stylist og frisør Søren Hedegaard. Det var to dage i sansernes tegn, som bød på inspirerende undervisning, workshop og lejligheden til at udforske de mange muligheder inden for løst hår og afprøve den helt nye StarCollection serie fra HairContrast, snuse til tidens trends og opleve Søren’s magiske fingre, når han gør håret til sit kunstværk.

Kursus dagen var op delt i to – først med 4 smukke modeller for at skabe den rette stemning og give kursisterne den rette inspiration, inden for både hår og makeup.

Efter frokost stod kursisterne så på egne ben, hvor de fik afprøvet de forskellige teknikker og fik gode råd af Søren Hedegaard og HairContrast’ eget teknikerteam.

Dagens temaer var fest, galla og flotte opsætninger med diverse hjælpemidler fra HairContrast’s brede sortiment inden for løst hår. Alt sammen i forårsmodens tegn med store blomster og lyse farver  – som tilsammen udrustede kursisterne til den kommende tid med bryllupper, konfirmationer, lancierafslutninger osv.

Alt i alt en spændende og hyggelig dag i frisørernes tegn.

  

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her 


ANNONCE