Annonce

Hair and Body Care

Hair and Body Care
27. maj 2015 Dina Boysen
Hair and Body Care portræt

27. marts 2015

Hair and Body Care: Vi sætter os ind i frisørens univers

Tekst: Pia Finne
Foto: Hair and Body Care

”Vores mål er at være totalleverandør for frisørerne, og der er vi ved at være”, siger adm. direktør i Hair and Body Care Nordic, Michael Andersen. Samtidig vil man undervise frisørerne og give support, så de er bedre rustet til fremtiden.

”Vores filosofi er fremadrettet at sælge top professionelle brands, som frisørerne kan tjene gode penge på, og som forbrugerne ikke umiddelbart kan købe på nettet. ” Sådan lyder det fra adm. direktør i Hair and Body Care Nordic, Michael Andersen.

Samtidig er det målet, at man i Hair and Body Care Nordic vil sætte sig ind i frisørens univers, undervise frisørerne og give support, så de er bedre rustet til fremtiden.

Hair and Body Care firmaportræt

Produkter fra Waterclouds giver dit hår volume, glans og tekstur samt genopretter fugtbalancen, som gør, at håret bibeholder sin naturlige glans og modvirker statisk elektricitet.

Udvidet produktportefølje
”Vi har udvidet vores produktportefølje markant, så vi i dag i høj grad kan kalde os totalleverandører til frisørbranchen”, fortæller Michael Andersen, der beskriver sortimentet som alt til salonen. Sakse, trimmere og tilbehør dertil fra Jaguar/Tondeo, to komplette produktserier – Hårologi og Waterclouds som begge er på positivlisten, spray tan produkter fra That’so, alt inden for el-artikler fra Diva Professional Styling, øvelse/konkurrencehoveder fra Pivot point, økologisk make-up fra Organiqs, glitter tattoo fra G Body art, mm. ”Samtidig er og vil HairContrast altid være vores vare mærke. HairContrast dækker over mange forskellige extensionssystemer, parykker, løse hårdele, børster, fjer extensions og midlertidlige Diva tattoo”, lyder det. ”Med det nye, brede sortiment, gør vi det lettere for frisøren”.

Hair and Body Care firmaportræt

HairContrast produkterne er en del af det brede sortiment hos Hair and Body Care. 

Hair and Body Care firmaportræt

Hair and Body Care arbejder primært med produkter, som er godkendt til “Grøn frisør”, deriblandt produkter fra Hårologi.

HairContrast produkterne er en del af det brede sortiment hos Hair and Body Care.

Hair and Body Care arbejder primært med produkter, som er godkendt til “Grøn frisør”, deriblandt produkter fra Hårologi.

En god sparringspartner
Udover at være totalleverandør har Hair and Body Care Nordic også en ambition om at være en god sparringspartner for frisørerne.

Michael Andersen fortæller, at der er seks sælgere, som dagligt kører landet tyndt for at besøge kunder. De har alle den fireårige frisøruddannelse, hvilket bliver vægtet højt i Hair and Body Care Nordic.

”Når man selv har stået på den anden side af disken, har man en bedre forståelse for sine kunder og kan dermed yde en bedre service/support. Vores sælgere underviser selv og holder også selv kurser. ”

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 2. udgave 2015.