Annonce

Hair Team Company: Et øje på fremtiden

Hair Team Company: Et øje på fremtiden
4. december 2018 bal@freemindsmedia.com

04. december 2018

Hair Team Company: Et øje på fremtiden

Hair Team Company afholdt i september hele to fantastiske shows i henholdsvis Aarhus og Høje Taastrup, hvor de deltagende frisører kunne få et indblik i fremtiden og høre nærmere om de vigtige overvejelser, man gør sig i det danske firma. Her får du et udsnit af den viden, som blev præsenteret, samt billeder fra et par dage med højt humør, lækkert hår og ikke mindst en hel masse spændende og lærerig viden.

Hair Team Company afholdt i september hele to fantastiske shows, hvor de deltagende frisører kunne få et indblik i fremtiden og høre nærmere om de vigtige overvejelser, man gør sig i det danske firma.Hair Team Company afholdt i september hele to fantastiske shows, hvor de deltagende frisører kunne få et indblik i fremtiden og høre nærmere om de vigtige overvejelser, man gør sig i det danske firma.

I oplægget fra Lahme Kommunikation kunne gæsterne blandt andet høre om den moderne forbruger. Man kan i dag som privatkunde bestille lige præcis dét, man har lyst til, når som helst,
fordi man altid har adgang til internettet, og man forventer en øjeblikkelig og professionel service – uanset hvad. Derfor er det ualmindeligt vigtigt at holde sig opdateret på de bevægelser, der er i samfundet, hvis man skal kunne være på forkant med dét, kunderne ønsker af én.

Verden er i dag mere kompleks, og man skal som erhvervsdrivende konstant være opmærksom på de tendenser, trends og udviklinger, der er på markedet, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at kunne opretholde en sund økonomi og være i stand til at vækste. Vi er somme tider simpelthen nødt til at træde et skridt tilbage og pudse brillerne for at kunne se det store billede, og hvis vi er sammen om det, kan det kun blive bedre, og nemmere, for os alle. Fra producent, til frisør, til den enkelte person, der ender  med produktet i hånden. Vi skal arbejde sammen for at kunne gøre det bedre for os alle – uden undtagelser.

Hair Team Company: Et øje på fremtiden

Holdånd og samarbejde
Alle er afhængige af andre på den ene eller anden måde, og som virksomhedsejer kan man naturligvis ikke se sig fri fra omverdenen. Når man som salonejer indgår et samarbejde med en leverandør, tager man samtidig en beslutning om hvilken vej, man gerne vil gå som frisør.

Se også: Efterårsfest med Hair Team Company

I de senere år er det for de fleste af os blevet tydeligt, hvor vigtigt det er at tænke på sit helbred som frisør og forsøge at minimere mængden af kemikalier, man udsætter sig selv og sine ansatte for i hverdagen. Når man bruger adskillige produkter på daglig basis i salonen, bliver man konstant udsat for et bombardement af forskellige stoffer, hvilket kan føre til allergier, eksem og uoprettelige skader. Alle produkter, som kommer ud af fabrikken i Søften, er udviklet med frisørernes sundhed og trivsel for øje. Hvis ikke vi kan passe på hinanden, hvem skal så gøre det?

Hair Team Company: Et øje på fremtiden

Filosofien i Hair Team Company er, ifølge direktør Jan Eskildsen, at teamet er det vigtigste. Det bliver kun mere sandt, jo større teamet bliver, for hvis vi glemmer hinanden i en travl hverdag, kan udviklingen kun gå den forkerte vej. Derfor er vi nødt til at holde fast i det tætte samarbejde, hvis vi vil gå en lys fremtid i møde.

Lækkert hår
Indledt af en lækker catwalk, hvor de mange gæster kunne se frisurer, der var lavet i samarbejde mellem Zoom by Zoom og Hair Team Companys egne teknikere, kunne forsamlingen byde de altid selvsikre og storsmilende personligheder bag Zoom by Zoom på scenen. Her viste de overskud, både med det hårtekniske og erhvervsmæssige.

Gå ind på ingredien.com og læs mere om, hvordan Hair Team Company fokuserer på en lysere fremtid for dig som frisør og kontakt dem, hvis du vil være en del af teamet.

Tekst & foto: Hair Team Company

Hair Team Company: Et øje på fremtiden

Læs også artiklen i vores magasin online her!


ANNONCE