Annonce

Hair Fashion Night med L’Oréal Professionnel

Hair Fashion Night med L’Oréal Professionnel
19. juni 2017 bal@freemindsmedia.com

19. juni 2017

Hair Fashion Night med L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel åbnede dørene op for sine kunder, da de skød det internationale event, Hair Fashion Night i gang.

L’Oréal Professionnel åbnede dørene op for sine kunder, da de skød det internationale event, Hair Fashion Night i gang. Et event, der foregik verden over, hvor deres mange kunder kunne komme forbi og få en personlig styling.

Også i deres smukke akademi i København, med udsigt over Havneholmen, stod en masse stylister klar til at tage imod de mange kunder, der havde booket tid til en styling. Aftenen, der var fuldt booket, havde kunden i fokus, og det handlede både om at udfordre kunden men også om, at kunden skulle blive klogere på sit eget hår samt lære de mange stylingprodukter og anvendelse heraf at kende. Om kunden ønskede en opsætning eller styling af løst hår, fik hun den komplette stylingoplevelse!

Se også: L’Oréal Professionnel – Akademiet er hjertet i vores virksomhed

De fremmødte kunder fik muligheden for at få en personlig styling tilpasset deres hår.

De fremmødte kunder fik muligheden for at få en personlig styling tilpasset deres hår.De fremmødte kunder fik muligheden for at få en personlig styling tilpasset deres hår.Der var massere af råd og tips at hente hos de mange dygtige stylister, der gav kunderne en personlig styling tilpasset deres hårtype.

Mens de mange fremmødte ventede på at kunne komme til, kunne de nyde den smukke udsigt med et glas champagne i hånden og en masse lækre snacks.

Et stort hit denne aften var krøller og bølger i alle sine udformninger. Stylisterne fortalte, hvordan krøller kan styles, så de både kan bruges til et casual hverdagslook men også til den helt store fest. Der var massere af råd og tips at hente hos de mange dygtige stylister, og en kvinde lærte da også, hvordan hun kunne skabe mere fylde i sin frisure ved at flytte sin skilning fra midten til siden.

Se også: L’Oréal Professionnel har fået ny onlineshop

Et stort hit denne aften var krøller og bølger i alle sine udformninger.Et stort hit denne aften var krøller og bølger i alle sine udformninger.Et stort hit denne aften var krøller og bølger i alle sine udformninger.

Stylisterne anvendte de mange produkter fra serierne TecniArt, Serie Expert og Mythic Oil, og sammen blev stylist og kunde enig om, hvilke to produkter, der passede til kundens hår og hårtype, som kunden herefter fik med sig hjem. Aftenen var spækket med glade kunder og alle gik hjem med toplækkert hår!

Tekst: Sascha Tejlmann
Fotograf: 
Claus Peuckert

Se flere billeder i galleriet nedenfor!


ANNONCE