Annonce

Hair and Body Care afholdt kursusaften med Barbershop

Hair and Body Care afholdt kursusaften med Barbershop
18. februar 2016 bal@freemindsmedia.com

18. februar 2016

Hair and Body Care afholdt kursusaften med Barbershop

Efter at have været rundt i det meste af landet i løbet af februar måned sluttede Hair and Body Care af i København hos Cabinn Hotel, hvor der var lagt op til en aften med modsætninger i højsædet. Ca. 50 glade frisører var mødt op til denne inspirerende aften hvor første del handlede om herreklip og anden del var en del mere feminin og romantisk med tips og tricks til opsætninger til brude og konfirmander.

Barbershop
Indehaver af Barbershop i Horsens, Omid Dashti, lagde ud med at inspirere frisørerne til hvordan man kan fokusere mere på herreklip i salonerne. Omid bruger klippemaskiner i sit arbejde hver dag og faktisk er det noget af en hobby for ham at købe sine redskaber; ”ligesom med kvinder der køber tøj hele tiden, køber jeg maskiner hele tiden, næsten hver dag”, fortæller han med et smil, og han har da også fuldstændig styr på hvilken maskine der er god til hvad. Et trick han giver frisørerne er blandt andet at han altid starter med 9mm for efterfølgende at kunne skifte mellem forskellige længder og dermed få det bedste resultat, til netop denne kunde.

Noget af det der er med til at gøre Omids herresalon unik er hans holdning til brugen af tid på hver enkelt kunde. ”Jeg bruger tid på kunderne, klipper ikke bare hurtigt for at tjene penge” fortalte Omid.

Som en del af den afsluttende behandling af kunden sætter Omid Dashti ild til et stykke vat med sprit på og bruger, til stor begejstring for publikum, dette til at fjerne de sidste små hår i ører, næse og kinder.

Hair and Body Care’s barbermaskiner fra Moser bliver I særdeleshed fremhævet og sendt rundt mellem frisørerne. Derudover anvendes der gennem hele aftenen produkter fra Waterclouds’ to herreserier; The Dude og Beard Junk.

E.F.A Olien fra Hårologi, som bestående af sine vegetabilske olier også kan bruges som kosttilskud fremhæves også til skæg hos herrerne da den er super til at afhjælpe den prikkende fornemmelser i skægget efter klipning.

Se også: The Dude Fever Five Pomade fra Waterclouds

Brude og konfirmander
Efter et inspirerende timer i selskab med Omid Dashti og hans lærling og deres fire herremodeller, sadles der om og smukke og pragende brude- og konfirmandkjoler kommer løbende på scenen. De tre teknikere fra Hair and Body Care; Janne, Louise og Tenna, giver tips og trick til hvordan man laver flotte opsætninger til de festlige lejligheder.

Specielt bliver der lagt fokus på hvordan man kan lave flotte håropsætninger ved hjælpen af bounce af ’silk hair’ eller ’donuts’, der bare lige skaber den der ekstra ”wow” effekt, som Tenna forklarer det.

De tre teknikere giver derudover også tips til hvordan man med en tendens af faldende bookinger af stylinger af konfirmander netop skal lægge ekstra vægt på at kæle mere for kunden så håndværket bliver holdt i salonen.

Hårologi’s spray lak bliver specielt fremhævet som en af de absolut bedste til opsætninger.

Aftenen afsluttede ved en klapsalve efterfulgt af frisører alle ivrige efter at tage deres egne billeder af de flotte brude og konfirmanders opsætninger.

 

Se også: Hair and Body Care: Vi sætter os ind i frisørens univers

Tekst: Nina Maja Tolstrup Pryds
Foto: Claus Peuckert

ANNONCE