Annonce

Haaro

Haaro
12. maj 2014 Sascha Tejlmann
Haaro portræt

12. maj 2014

Haaro: Joewell frisørsakse i ægte japansk design og kvalitet

Tekst: Pia Finne
Foto: Haaro

Kvalitet er kodeordet for japanske Joewell, der har fremstillet sakse til frisører verden over igennem snart 100 år.

Der er en grund til at frisørsakse fra Japan er verdenskendt for en ypperlig kvalitet. Ganske enkelt fordi, japanerne har en tusindårig erfaring og historie inden for fremstilling af sakse, og fordi de i 1871 – altså for 143 år siden – faktisk videreudviklede sakseprincippet og skabte frisørsaksen.

Haaro portræt

”I årene herefter og frem til i dag har japanske håndværkere og ingeniører således skabt sakse af den højeste kvalitet, hvor kombinationen af smedekunst, kunsten at slibe saksen perfekt og ikke mindst brugen af det japanske stål, der er blandt verdens bedste, har gjort, at de er førende
inden for design og kvalitet af hårsakse”, forklarer Michael Schlömer fra Haaro, der forhandler Joewell saksene fra virksomheden Tokosha, og som understreger, at virksomhedens vigtigste motto er kvalitet!

Tokosha har produceret Joewell sakse siden 1917, og er som ingen anden saksevirksomhed kendt for netop at kombinere den traditionelle slibekunst på den ene side med banebrydende, videnskabelig nytænkning på den anden. Netop dét, der gør, at myten om “Japanske sakse”
stadig eksisterer.

Haaro portræt

Kvalitet er kodeordet for japanske Joewell, der har fremstillet sakse til frisører verden over igennem snart 100 år.

”Heldigvis har japanske sakseproducenter mestret springet ind i den moderne tidsalder uden at give afkald på traditioner og værdier”, lyder det fra Michael Schlömer, og han fortæller videre, at den japanske saksetradition blev grundlagt 1.000 år f.Kr.

U-formede stykker jern blev presset mod hinanden, blev anvendt til at klippe får med. Arkæologiske udgravninger fra 27 år f.Kr. viser verdens ældste saks, hvor en skrue eller nitte forbinder de to blade.

Haaro firmaportræt

Udover kvalitetsmærket Joewell har Haaro GmbH opbygget en bred portefølje af høje kvalitetsprodukter til frisørsaloner bl.a. japanske knive, klinger og kamme, hårklippemaskiner og frisurebøger.

Haaro
Haaro GmbH, der forhandler Joewell i Danmark såvel som i Tyskland samt i en række andre lande, blev grundlagt i 1985, og drives i dag som en ren familievirksomhed med Michael Schlömer i spidsen.

Udover kvalitetsmærket Joewell har Haaro GmbH opbygget en bred portefølje af høje kvalitetsprodukter til frisørsaloner bl.a. japanske knive, klinger og kamme, hårklippemaskiner og frisurebøger. Siden 2003 er e-kwip registreret i det europæiske register over varemærker, hvor man i høj kvalitet producerer hårsakse og tilbehør.

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 3. udgave 2014.

ANNONCE