Annonce

Hår fra den røde løber til Golden Globe

Hår fra den røde løber til Golden Globe
7. januar 2019 Cecilia Lindahl

07. januar 2019

Hår fra den røde løber til Golden Globe

For 76. gang har den prestigefulde Golde Globe Awards afholdt endnu en fantastisk aften. Vi har taget et kig på Instagram og samlet nogle stilfulde og elegant frisurer fra den røde løber.

Emily Blunt
En anden smuk skuespillerinde, som fik stylet håret til den røde løber til Golden Globe, er Emily Blunt, som her har fået en romantisk fletning med et glitrende hårspænde med to løse partier i front. Frisuren er stylet af Laini Reeves.


Sandra Oh
Den dygtige Sandra Oh, der vandt prisen for bedste skuespiller i drama-kategorien, blev stylet af Ted Gibson med en flot, klassisk frisure med store krøller.

Charlize Theron
Det enkle er ofte det bedste! Chalize Therons skulderkorte blonde hår er her blevet stylet glat af Adir Abergel med sideskilning og to sektioner sammensat bag på hovedet.

Lady Gaga
Er der et sted man kan gå ‘all in’ og skille sig lidt ekstra ud, er det på den røde løber, og det gjorde Lady Gaga med hår farvet i matchende blå farve som kjolen. Hendes stylist, Frederic Aspiras, fortæller til People Magazine, at de blandede forskellige farver sammen for at få den unikke blå farve. Vi elsker det!

Vi håber, at disse frisurer giver dig inspiration til at skabe nyt og spændende hår i det nye år!  Husk at du altid kan tage et kig på @hairmagazine.dk, hvis du trænger til lidt ny inspiration.

ANNONCE