Annonce

Grammy hair looks

Grammy hair looks
12. februar 2019 Sascha Tejlmann

12. februar 2019

Grammy hair looks

Tekst: Sascha Tejlmann

Natten til mandag blev årets Grammy Awards, en af verdens største prisuddelingen inden for musikbranchen, afholdt. Som altid dukkede stjernerne op i deres stiveste puds, og der var også en masse smukt hår at finde på den røde løber og til showet. Vi har været forbi Instagram og har samlet nogle af de fantastiske hårlooks her!

@mileycyrus
Vi er vant til at se Miley Cyrus skeje helt ud og gerne med tungen stikkende ud. Tiderne er dog ændret og på den røde løber sås Miley Cyrus i et elegant sort suit med et smukt hår, der passede perfekt til. Lange, bløde bølger trukket til den ene side fuldendte looket.

@hermusicofficial
Vi er helt vilde med stort hår og store krøller, og derfor er vi selvfølgelig helt vilde med H.E.R.s look og krøller, der var bobbet ekstra op i aftenens anledning. Og tjek lige hendes skilning! Det er en super fedt detalje med lidt ekstra glitter og glam!

@aliciakeys
Alicia Keys a.k.a. the lady in red! Denne smukke kvinde bare en enkel og stram kjole, hvilket bragte mere fokus på hendes hårlook. Hendes flotte naturkrølle kom rigtig til sin ret her, med håret trukket stramt tilbage og fuld krøl ved nakken. En smuk silhuet!

@ladygaga
Normalt ser vi gerne Lady Gaga i et eller andet crazy outfit! Gerne med en bøf på hovedet. Men sangerinden, der netop er aktuel i filmen A Star is Born, kørte ved dette års Grammy en helt andet stil. En flot platinblond med mørk bund, der havde fået et fint og naturligt fald. Vi synes at det klæder både hende og hendes look!

Vis dette opslag på Instagram

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den

@katyperry
Katy Perrys kjole vakte stor opsigt på den røde løber, og den er da også one of a kind! Katy fuldendte sit look med en edge, blondt korthårsfrisure, der gav hele hendes look kant.

Vis dette opslag på Instagram

💘 @balmain 💘 📷: @johnshearer

Et opslag delt af KATY PERRY (@katyperry) den

Del dine frisurebilleder med os!
Vi elsker at lade os inspirere af alle de smukke frisurer og stylinger,
som findes derude, og vi vil rigtig gerne se mere af netop dit arbejde!
Del dine billeder med os ved at hashtagge #hairmagazinedk, og hvem ved – måske er det netop dit look, der dukker op i vores inspirationsartikel næste gang?

ANNONCE