Annonce

Goldwell Stylists’ Favorite Award

Goldwell Stylists’ Favorite Award
5. september 2016 bal@freemindsmedia.com

05. september 2016

Goldwell Stylists’ Favorite Award

Nu trækkes awards med en ubegrænset, verdensomspændende jury for andet år i træk!

Goldwell Stylists’ Favorite Award

Snart er det tid til årets Goldwell Color Zoom Challenge event som i år arrangeres af vores svenske naboer i Stockholm. De deltagende stylister konkurrerer i tre forskellige kategorier (Partner, New Talent & Creative), hvor de får chancen for at vise deres kreativitet og fortolkning af Goldwells D!SRUPT kollektion.

Sidste år blev der introduceret en ny pris:The Goldwell Stylists’ Favorite Award. Det specielle ved netop denne pris er, at ALLE, uanset hvor man befinder sig i verden, har mulighed for at stemme via en online platform. Her kan man stemme på sin favorit i hver kategori blandt alle de nationale vindere. Som vinder af de nationale Gold Award, har man altså mulighed for at blive Stylists’ Favorite ved at involvere sine fans, salonkunder, venner og familie.

Læs også: De danske vindere af Goldwell Color Zoom Challenge 2016

Succesen Stylists’ Favorite Award fortsætter i 2016 og onlineafstemningen sker via www.goldwell.com/stylistsfavorite fra og med i dag, 1. september, og slutter den 30. september – lige inden den officielle live-konkurrence går i gang på The Global Zoom Event.

Vindere af Stylists’ Favorite Award  i de forskellige kategorier, dvs. de som har fået flest onlinestemmer vil blive offentliggjort under årets Global Zoom Galla Show i Stockholm, 2. oktober 2016, og får overrakt det prestigefyldte Stylists’ Favorite Award.

 Goldwell Color Zoom Challenge 2015

Skynd dig ind og stem på www.goldwell.com/stylistsfavorite!


ANNONCE