Annonce

Goldwell præsenterer IN•FLUX Collection

Goldwell præsenterer IN•FLUX Collection
17. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

17. oktober 2016

Goldwell præsenterer IN•FLUX Collection

Goldwell Color Zoom ’17 Creative Team har hentet inspiration fra modens seneste tendenser og har skabt en kollektion, der bevæger sig mellem lys og mørke, blød og hård, heroisk og gådefuld. Farve, struktur og former er IN•FLUX.

Color Zoom ’17 kollektionen IN•FLUX repræsenterer en fusion af kunstnerisk udfoldelse og progressiv livsstil. Mørke elegante farver smelter sammen med gådefulde regnbuenuancer og skaber et nyt samspil af farver i håret. Form og farve arbejder sammen på en ny måde for at skabe hårmode uden en tydelig begyndelse eller slutning. Den behagelige stemning minder om skumring – den perfekte sammensmeltning af lys og tiltagende tusmørke – et konstant skiftende samspil af skygger og lysstråler. 

Se også: Goldwell Global Zoom 2016 i Stockholm

IN•FLUX FARVEN

THE IRIDESCENT EFFECT – DEN GÅDEFULDE FARVEHEMMELIGHED TIL AT SKABE KONTINUITET

Samspillet mellem mørke, gådefulde baggrundsfarver står i kontrast til kraftige, magnetiske farver og skaber farveeffekten Iridescent Effect – farveudtrykket i IN•FLUX kollektionen. Iridescent Effect kendetegnes af root shading og mørke underliggende farver, kombineret med dynamiske, excentriske farver på overfladen. En mørk baggrund er det perfekte podium til at fremvise de levende Iridescent Colors.

IN FLUX Collection af Goldwell IN FLUX Collection af Goldwell

IN FLUX Collection af Goldwell IN FLUX Collection af Goldwell

IN•FLUX STRUKTUREN

En fusion af kontraster: bløde bølger og pjuskede lokker kombineres med en rå struktur og stærke silhuetter. Der bliver lagt vægt på kontinuitet i frisuren og regnbuefarverne bliver mere strålende. En perfekt synergi af styrke og elegance. 

IN FLUX Collection af Goldwell

IN FLUX Collection af Goldwell IN FLUX Collection af Goldwell

IN•FLUX FORMER

Stærke former går over i bløde kanter. Korte sider går over i en længere nakke og skaber en tydelig følelse af elegance og kontinuitet med en vis sejhed. En karakteristisk form i IN•FLUX kollektionen er trekanten. Trekanter er oplagt i alt pandehår og understreges af forskellige længder i en konkav designlinje og er disconnected i siderne.

Color Zoom Collection 2017 er baseret på modetrends, hvorved Goldwell Creative Team fortolker designelementerne farve, form/klipning og struktur og skaber en Hair Fashion Collection. Sammen med Color Zoom Masters, Rodica Hristu fra Canada og Sascha Haseloff fra Tyskland, har de tre internationale Color Zoom Challenge vindere skabt Goldwells Hair Fashion Collection’17 – IN•FLUX.

Se også: Goldwell – Modern Monochromatics

IN FLUX Collection af Goldwell IN FLUX Collection af Goldwell

IN FLUX Collection af Goldwell

The Making of IN·FLUX:

Se også: Goldwell – D!SRUPT

Hår: Color Zoom Creative Team ‘17
Makeup: 
Loni Baur
Styling: 
Ingo Nahrwold
Fotograf: 
Markus Jans


ANNONCE