Annonce

Glamourøs prisuddeling til Danish Beauty Award 2019

Glamourøs prisuddeling til Danish Beauty Award 2019
3. maj 2019 Dina Boysen
Danish Beauty Award 2019

03. maj 2019

Glamourøs prisuddeling til Danish Beauty Award 2019

Tekst: Alexandra Malmborg
Foto: Sofia Johansson

I fredags var det endnu en gang blevet tid til Danish Beauty Award i Tivoli Congress Center. Knap 800 skønhedsinteresserede mødte op i deres fineste gallatøj for at tage del i de intet mindre end 33 awards, som skulle uddeles i løbet af aftenen.

For 13. år i træk inviterede Danish Beauty Award til en stor og glamourøs prisuddeling. Gæsterne blev budt velkommen med bobler og live-musik, inden dørene blev åbnet til det opdækkede festlokale, hvor generøse goodiebags ventede på stolene. Kvinden bag arrangementet, Anne-Dorte Mathiesen, hilste sin Beauty-familie velkommen og mindede om, at aftenen var til for at hylde alle i branchen. Hun fortalte også, at man i år havde slået rekord med antal indsendte bidrag med hele 500 produkter. Det var derfor en særlig stor udfordring for årets dommere.

Værterne Sara Maria Franch-Mærkedahl og Jacob Riising sørgede for mange smil og latter i løbet af aftenen. De introducerede tidligt dansepauser, hvilket bidrog til masser dans på både stolene og scenen. Til trods for at mange sad forventningsfulde og spændte og ventede på resultatet, var det tydeligt, at gæsterne var kommet for at mødes og have en hyggelig aften sammen med andre fra branchen.

Professionelle dommere
I år bestod dommerpanelet af 13 professionelle profiler fra skønheds-, frisør- og kommunikationsbranchen. Dommerne, som ifølge Anne-Dorte supplerer hinanden med sine forskellige kompetenceområder, havde først bedømt hvert produkt individuelt, inden de mødtes for at blive enige om de 33 vindere. Aftenen bød på mange velkendte mærker og højtpræsterende produkter, så det var ikke en nem opgave, de havde været gennem.

Vinderne af Danish Beauty Award 2019
Det var Søren Hedegaard og Elhan Kavousi, som i år fik æren af at udnævne vinderne i årets hårkategorier, og Gun-Britt og Torben Zeller der overrakte priserne. I kategorien Årets Hårplejeprodukt Professionel var det intet mindre end Olaplex No. 4, der tog sejren med hjem. I samme kategori, men Detail, vandt Maui Moisture Shea Butter Hair Mask.

Prisen i kategorien Hårstyling Professionel vandt Bumble and bumble med Bb Thickening Go Big Treatment, mens Sachajuan Dry Shampoo Mousse vandt Detail. Udover disse tog Dyson Airwrap førstepladsen med sig hjem i Årets Beauty Accessory og New Nordic Healthcare New Nordic Hair Volume i Årets Inner Beauty Award. Vi på Hair Magazine ønsker alle vinderne stort tillykke!

Danish Beauty Award 2019

Anne-Dorte Mathiesen var med på scenen for at udråbe vinderne.

Danish Beauty Award 2019

Prisen i kategorien Hårstyling Professionel vandt Bumble and bumble med Bb Thickening Go Big Treatment.

Danish Beauty Award 2019

I kategorien Årets Hårplejeprodukt Professionel var det intet mindre end Olaplex No. 4, der tog sejren med hjem.

God stemning, dans og musik
Aftenen bød på en festlig stemning hele vejen igennem. På scenen var der fuld gang i den med prisuddelingen og musik, samtidig med at der blev budt på en lækker middag. Hjalmer Larsen og den unge stjerne Alexander Oscar underholdte i pauserne, mens Infernal fik sat gang i festen, da den sidste pris var blevet uddelt.

 

Årets Hårplejeprodukt – Professionell
Olaplex No. 4

Årets Hårplejeprodukt – Detail
Maui Moisture Shea Butter Hair Mask

Hårstylingprodukt – Professionel
Bumble and bumble Bb Thickening Go Big Treatment

Hårstylingprodukt – Detail
Sachajuan Dry Shampoo Mousse

Årets Beauty Accessory
Dyson Airwrap

Årets Inner Beauty Award
New Nordic Healthcare New Nordic Hair Volume

 

Danish Beauty Award 2019

Den unge sanger Alexander Oscar underholder på scenen i pauserne under prisuddelingen.

Danish Beauty Award 2019

Prisen i kategorien Hårstyling Detail vandt Sachajuan Dry Shampoo Mousse.

Se flere billeder i galleriet her!

ANNONCE