Annonce

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Glamour og luksus til Gold International Show i København
30. oktober 2018 bal@freemindsmedia.com

Grundlæggerne Victor Moreno og Marco Merie var aftenens værter.Grundlæggerne Victor Moreno og Marco Merie var aftenens værter.

 

30. oktober 2018

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Tekst & foto: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)

 

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaftenen Gold International Show i København. Begge grundlæggere, Marco Merie og Victor Moreno præsenterede en helaften med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.

Det skandinaviske modehus Gold, der startede som en idé på en restaurant for snart ti år siden, har nu et fuldt sortiment og er repræsenteret på 18 markeder rundt omkring i Europa. Succesen må have føltes ekstra stor for den danske duo, Marco Merie og Victor Moreno, da de stod på scenen foran de 800 frisører, der var kommet til København for at tage del i Gold International Show og lanceringen af deres allerførste look book.

Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.Wallamans stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatik og sange fra blandt anden musicalen ”West Side Story”.

Gold satser stort på farve, og disse modeller er farvet i intensive, men stadig sofistikerede, nuancer. Perfekt til både arbejde og i nattelivet.Gold satser stort på farve, og disse modeller er farvet i intensive, men stadig sofistikerede, nuancer. Perfekt til både arbejde og i nattelivet.

Produktiv duo
Gallaaftenen blev afholdt i den traditionsrige Cirkusbygningen i København, hvor Wallmans normalt huserer. Dette blev udnyttet til fulde, da gæsterne kunne nyde godt af både sange, akrobatik og cirkusartister fra Wallmans ensemble. Marco og Victor stod selv som cirkusdirektører midt i manegen og ledte showet. Mellem opvisningerne fortalte de om skabelsesprocessen, de seneste produktnyheder og præsenterede deres kreative team.

De to grundlæggere har på ingen måde ligget på den lade side den seneste tid. De har både skabt brandets look book, en klippe- og farvekollektion med stepvise beskrivelser af otte modeller samt et nyt produktkatalog. Bogen, der faktisk er en indbundet bog i sort og guld, er tænkt til at inspirere både frisører og kunder. De 50 frisurer, der er repræsenteret i bogen, er skabt af Gold International Artistic Team, hvor Tom Skou og Josephine Le fra Danmark er med, i HeadBrands Studio i København.

Se også: En hel weekend med HeadBrands

Klipningen er inspireret af modellens ansigtsform, og de klare farver i pandehåret komplementerer frisuren og giver den et blødere udtryk.I løbet af aftenen præsenterede Victor og Marco Golds seneste nyhed: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.

Klipningen er inspireret af modellens ansigtsform, og de klare farver i pandehåret komplementerer frisuren og giver den et blødere udtryk. I løbet af aftenen præsenterede Victor og Marco Golds seneste nyhed: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.

Mere end 800 frisører deltog, da Gold indbød til fest i Cirkusbygningen i København.Mere end 800 frisører deltog, da Gold indbød til fest i Cirkusbygningen i København.

Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.Alle 800 frisører, der deltog ved eventet, fik et eksemplar af Golds allerførste look book med sig hjem.

Uendelig kreativitet
Professionelle hårfarver er den seneste tilskud i Golds sortiment. For at øge de kreative muligheder yderligere, afslørede de i løbet af aftenen sin seneste nyhed; Metamorphic Salon System med Healing Bond, der reparerer svovlbindingerne ved kemiske behandlinger og Vitamin Miracle, der styrker og giver næring til håret.

Ved aftenens store finale og hårshow, gik op mod 40 modeller på scenen i alt fra kommercielle stylinger og grafiske klip til storslåede avantgardekreationer. Farveskalaen var legesyg men sofistikeret. Modellerne viste stolt sine frisurer frem i violet blondt, intensivt rødt, chokoladebrunt og sort som natten. Der fandtes noget for enhver smag, og Gold viste, at deres kreativitet er uendelig. Victor og Marco mener det alvorligt, de satser helhjertet og har alt at vinde!

 

Se flere billeder fra gallaaftenen i galleriet her!

ANNONCE