Annonce

Glæd hele salonen med en uforglemmelig julefrokost til Juleshow i Tap1

Glæd hele salonen med en uforglemmelig julefrokost til Juleshow i Tap1
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

Glæd hele salonen med en uforglemmelig julefrokost til Juleshow i Tap1

Juleshow i Tap1 - Hair Magazine giver hele salonen en gratis snaps

Inviter salonen med til Juleshow i Tap1 på det gamle Carlsberg, hvor aftenens værter “RYTTERIET”, præsenterer Mick Øgendahl, Østkyst Hustlers, Lis Sørensen og masser af overraskelser i anledning af Juleshowets 10 års jubilæum!

Juleshow har igennem 10 år givet deltagerne et brag af et underholdende show fuld af musik, komik, god mad og dans. Her kan I alle nyde en firmajulefrokost eller bare en hyggelig aften med venner sammen med Danmarks bedste kunstnere, og dans til det berømte afterparty.

Juleshow og Hair Magazine gør aftenen endnu sjovere med et særligt tilbud!

Referer til Hair Magazine ved køb af billetter og få en snaps med til hele salonen!

Skriv ”Hair Magazine” i kommentarfeltet i bestillingsformularen under kontaktoplysninger og modtag en gratis snaps til alle fra salonen. Dette tilbud gælder kun billetter til lørdag d. 1. december, som kan købes her.

Datoer:
Fredag d. 30. november
Lørdag d. 1. december
Fredag d. 7. december

Billetpriser: 698kr – 1698kr.

Rasmus Botoft og Martin Buch bedre kendt som ”Snobberne” fra Rytteriet sætter gang i festen som aftenens værter. I løbet af aftenen vil de få følgeskab af komikeren Mick Øgendahl, sangerinderne Lis Sørensen og Marianne Van Toornburg samt bandet Østkyst Hustlers. Du kan læse mere om underholdningen her.

Udover fantastisk underholdning byder Juleshow på en traditionsrig og samtidig nytænkende julemenu sammensat i samarbejde med kokken Erwin Lauterbach, der igennem mange år har været en af dansk gastronomis absolutte foregangsmænd. Læs mere om menuen og udvalget i baren her.

Du kan læse meget mere om showet på www.juleshow.dk.


ANNONCE