Annonce

Frisurekollektion – Wella Trend Vision 2010 – Prêt-á-Porter

Frisurekollektion – Wella Trend Vision 2010 – Prêt-á-Porter
14. maj 2010 bal@freemindsmedia.com

14. maj 2010

 

Frisurekollektion – Wella Trend Vision 2010 – Prêt-á-Porter

Fra catwalken til virkelighedens verden

Inspireret af Eugene Souleimans og Josh Woods Haute Couture kollektion til Wella Professionals Trend Vision 2010 har nogle af verdens bedste teams nu skabt en Prêt-à-Porter kollektion, som både vil begejstre frisørerne og forbrugerne. Ligesom med mode bliver vi først overraskede over designernes ideer og visioner, men ikke længe efter går vi selv ud og køber dem. Wella Professionals Prêt-à-Porter kollektion oversætter Haute Couture ideerne og koncepterne til brugbare frisurer.

  
NOMAD COUTURE – skabt af Nick Arrojo teamet fra New York

 

          

Inspiration: Moderne mobilitet

Internationale rejser og konstant udviklende tvær-kulturelle perspektiver påvirker vores opfattelse af personlig stil. Idag blander vi det lokale med det globale, det traditionelle med det moderne – og vi får et sammensat look, som hjælper os til at skabe vores individuelle identitet.

Nick Arrojo siger om looks’ne: ”Forskellige stilarter og ideer blev blandet; bløde gradueringer, tunge lag og et defineret pandehår blandet med stærke, dynamiske farver udgjorde looket. Det handler om at få global inspiration og skabe noget, der er endnu mere spændende.”

  
TECHNO POETRY – skabt af Sassoon team fra London (International Creative Team)

Inspiration: Futurisme møder fantasi

Storbylivet bliver smukt, når de teknologiske innovationer får en blødere, mere poetisk form. En overraskende æstetisk fornemmelse giver den urbane livsstil en blødere, mere romantisk kant, hvor drømme bliver til muligheder, og det virtuelle bliver virkeligt.

Bruce Masefield siger om looks’ne: ”Dette viser, hvor alsidigt – og sensuelt – præcisionsklip kan være. Vi har skabt et rent, minimalistisk look med rundede, graduerede linjer, bløde lag og en ultra blød struktur. Det er et individuelt look – bløde blonde farver med komplimenterende pastelnuancer, som giver en uventet og fascinerende dimension.”


NATURE'S GODDESS – skabt af The Bundy Bundy team fra Østrig

 

Inspiration: Naturens stærke sensualitet

Når vi genopdager et behov for at respektere naturen, genopretter vi forbindelsen til dens styrker og vi bliver fortryllede.

Hannes Steinmetz siger om looks’ene: ”Vores fortolkning fokuserede på det sensuelle samspil mellem forskellige strukturer og farver til at skabe noget, som er visuelt iøjnefaldende, men samtidig brugbart – pjuskede lag og naturlig bevægelse, som bliver oplivet af brunlige, naturlige toner og brændt guld. Det er ikke ’se-men-ikke-røre hår’, det er brugbart hver dag. Indbegrebet af den selvsikre, sexede, men også moderne kvinde.”


MIDNIGHT STAGE – skabt af The Ken Zhoun team fra Kina

Inspiration: Stjernerne i vores eget show

Livet er en scene, og vi sætter pris på, at vi kan udtrykke vores egen individualitet. Vi undersøger flere aspekter af vores personlighed ved at blande stilarter for at have det sjovt og overraske andre.

Ken Zhou siger om looks’ne: ”Det handler om at have det sjovt i spotlyset. Og hvad er mere betagende end modige, skarpkantede, geometriske pager? Vi gav dem endnu mere individualitet ved at introducere disconnectede områder og et blændende pandehår i skinnende sort med striber i violette og nedtonede denim-nuancer. De skinnende effekter afsløres, når lagene flyttes og hovedet bevæges.”


De multidimensionelle, kreative og brugbare Prêt-à-Porter frisurer giver både frisører og forbrugere mulighed for at opleve og nyde godt af tidens trends, ligeså snart de udsendes fra Wella Professionals eksperter, som altid er på forkant.


Se desuden frisørartikler om hårmode, styling og frisørshows her  

 

 


ANNONCE