Annonce

Frisurekollektion: Elumen Collection – Goldwell

Frisurekollektion: Elumen Collection – Goldwell
6. maj 2016 bal@freemindsmedia.com

06. maj 2016

Elumen Collection – Goldwell

Elumen – ultimativ kreativitet. Ubegrænsede muligheder.

Exceptionelle looks der skiller sig ud fra mængden og udstråler forskellige personligheder til fulde: det er hvad Elumen frisurekollektionen står for.

Det er som en kasse fyldt med farveblyanter og et blankt stykke papir. Med Elumen behøver man ikke holde sige inde for stregerne. Elumen er den ultimative kreative farve-legeplads for frisører. Med Elumen kan frisører skabe perfekte hårfarver til deres kunder.  

Den nye frisurekollektion fra Goldwell aspejler netop den diversitet i hårfarver som frisører kan skabe med Elumen – SHOW YOUR COLORS!


Cool og rocket: blond bliver til et statement-look takket være Elumen. Gul, kobber og en kold blond toning fremmaner opsigtsvækkende hårstrå i et ekstra langt pandehår, farver der ser ud som om de er blevet malet ind i håret. En stil, der er utrolig alsidig takket være undercuttet og det ekstra lange øverste hårlag. Farverne vises altid som nye og forskellige.

Se også: Goldwell – The Cool Blonde Collection

 
Klassisk, feminint og ekstraordinært: under-skulderlangt hår ser bemærkelsesværdigt klassisk ud især i rige kastanje nuancer. Et klassisk, feminint look med slående farvekontraster. Elumen nuancer af turkis igennem kobberfarvede hår giver looket lidt køligt.

Se også: Goldwell – D!SRUPT


Dette look kombinerer turkise, pink og lilla nuancer der giver looket kontrastfyldt og ekspressionistisk. De forskellige farverige nuancer tilføjer en neon effekt i det sorte hår og skaber derved et stærkt og legesygt look.  Den målrettede placering af farveeffekterne giver frisuren et anderledes og overraskende look – til tider vildt, nogle gange sensuelt, nogle gange klassisk og feminint, men altid med et strejf af kreativitet!

Foto: Markus Jans
Hår
: Mark Leeson


ANNONCE