Annonce

Frisørshow – Inspirationsaften med Marcelklubben og Københavns frisørlaug

Frisørshow – Inspirationsaften med Marcelklubben og Københavns frisørlaug
13. april 2016 bal@freemindsmedia.com

13. april 2016

 

Inspirationsaften med Marcelklubben og Københavns frisørlaug

Københavns Frisørlaug og Marcelklubben afholdt inspirationsaften på Sceneriet på Det NY Teater Mandag d. 26. Oktober.

I vanlig stil med et mix af indtryk, blev der lagt ud med et lille show af eleverne hos Præsident Johnny Poulsens ” Arthur” hvor der både var hår ud over “kanten” og  basic lækkert klip.

Derefter var 1 hold på scenen med Jonas fra Barb , Kasper Thomas fra MoreTeaSir og Poul fra Tvernø haircompany. Jonas klippede herreklip i af idag og har altid fingeren på pulsen og teknikken iorden, kasper lavede en meget flot og stærk “gryde” klip med flotte kolde nuancer i mellemblond hår og Poul klippede et Sassoninspireret kort sort hår med skygger af sort tulipan. Alt i vanlig afslappet stil med input fra en nyligt overstået Londontur.

Efter pausen var det eleverne fra Team Tvernø der fyrede et kort og kontant catwalk show af både med høje hæle lange ben og hår der var til show, samt basic klippe-  og farvearbejde.

2. hold var Yasmin fra Blondie og Mette fra Zimmersonne, akkompagneret af speaker Karim fra Fungus som havede færdige modeller. Yasmin klippede et superlækkert avanceret sassoonklip i glat hår og havde flere flotte færdige modeller med som var stylet efter inspiration i London. Mette havde kastet sig over langhårs styling med den frijorte løse måde at sætte op på og præsenterede også lidt avangardeinspiration med en model som fik sat langt krøllet hår på som vist kun eksisterer i fantasien.

Alt i alt fik en helt fyldt sal aktion og energi til at tage med hjem.


 

Se mere om Marcelklubben, frisørkurser, styling, frisure og hårmode her


ANNONCE