Annonce

Frisører bag Zoom by Zoom Academy vinder Intercoiffure-pris

Frisører bag Zoom by Zoom Academy vinder Intercoiffure-pris
12. juli 2019 Sascha Tejlmann
Zoom by Zoom award

12. juli 2019

Frisører bag Zoom by Zoom Academy vinder Intercoiffure-pris

Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen står sammen bag Zoom by Zoom Academy, og netop på baggrund af dette vandt de ved Intercoiffures store internationale prisuddeling prisen “Best Continetal Academy 2019”.

Tilbage i april kunne vi skrive, hvordan de to danske frisører, Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen, der til dagligt driver Zoom by Zoom, var nomineret til den prestigefulde internationale pris. Tidligere på sommeren blev det så klart, at de kunne kalde sig vindere af prisen “Best Continental Academy 2019”.

Prisen blev overrakt ved årets Intercoiffure Mondials prisceremoni, der fandt sted i Paris i starten af juni.

“Det er helt vildt at få den her internationale anerkendelse af vores arbejde. Det er et kæmpe skulderklap. Vi er i en konkurrencepræget branche, hvor udviklingen går afsindigt hurtigt, og hvor man som frisør hele tiden skal holde sig opdateret på de seneste trends og teknikker. Det er det, vi nu får prisen for at være de bedste i Europa til at lære fra os til glæde for akademiets kunder i ind- og udland”, siger Kristian Bertelsen efter han sammen med Marianne har modtaget prisen.

Læs også: Danske frisører nomineret til international pris

Marianne tilføjer: “Det er klart, at den her pris åbner mange flere muligheder for at udbrede vores Zoom By Zoom Academy til andre lande ligesom vi håber, at prisen kan være med til at sætte endnu mere spotlight på de kurser, vi allerede udbyder og som sidste år havde 750 deltagende frisører”.

Kristian og Marianne vandt prisen på baggrund af deres arbejde og indsats for at dygtiggøre frisører i Danmark og udlandet gennem Zoom By Zoom Academy.

Hair Magazine ønsker stort tillykke!

 

 

ANNONCE