Annonce

Frisørbilleder af Sassoon – Futuricity SS10

Frisørbilleder af Sassoon – Futuricity SS10
5. august 2014 bal@freemindsmedia.com

05. august 2014

 

Frisørbilleder af Sassoon – Futuricity SS10

FUTURICITY Collection fra Sassoon Professional

Futuricity’s nye Orbital klippeteknik betyder, at håret klippes i cirkler med samme midtpunkt, eller i bånd med varierende bredder, som løber parallelt med hinanden rundt om hovedet. Vinkler og længder klippes præcist ind i håret for at give en alsidig bevægelse og tekstur til de runde former. Den trapezformede volumen, som er bredere i bunden end i toppen, giver et indsigtsfuldt og moderne udtryk.

     

International Creative Director Mark Hayes siger: “Futuricity er vores syn på modens fremtid: Tænk ubesværet lethed, fremfor kølig minimalisme; moderne romantik i stedet for umenneskelig androide. Finish betyder alt for Futuricity-looket;  det eneste du skal gøre for at vedligeholde looket, er at bruge Sassoon Professionals Finish produkter.”

    

    

Sassoon Internationals unikke filosofi om teknisk fortræffelighed, uovertruffen kreativitet og produkter som leverer, gør det unødvendigt med mange komplicerede stylingteknikker. Dit look bliver konstrueret sammen med klipningen og håret, hvilket giver dig en ubesværet og sofistikeret klipning, som sidder, som den skal ganske naturligt og af sig selv. Dette har aldrig været mere tydeligt end med Sassoon Professionals SS10 Futuricity Collection. 

     

 

Credits

Hår & Farve:              Sassoon Creative Team – Sassoon International Creative Director – Mark Hayes
Fotograf:                     Lachlan Bailey @ Streeters
Hårfarve:                     Chromatology by Sassoon Professional
Produkter:                   Cut/Care/Finish by Sassoon Professional
 

Se desuden frisørartikler om hårmode, styling og frisørshows her 

 


ANNONCE