Annonce

Frisørartikel – Wella og Moreteasir aften

Frisørartikel – Wella og Moreteasir aften
24. marts 2017 bal@freemindsmedia.com
wella aften

24. marts 2017

Wella og Moreteasir aften

 

Onsdag d. 29. september bød Wella indenfor til Moreteasir aften på First Hotel i København, og det var en veloplagt Hasse Kliem som, sammen med sit team, gav de fremmødte både noget at kigge på, masser af inspiration, og noget at lytte til.

Sammen med frisørerne fra salonen havde Hasse nemlig medbragt både en stylist, Charlotte Mielko, som havde stået for alt tøjet til modellerne; en makeupartist, Natalie Barrisøe, som også var på scenen og viste cool makeup; og en DJ som i løbet af aftenen holdt gang i den fest frisørerne på scenen fik startet.

Hasse Kliem var på scenen sammen med Casper Thomas og Jesper Koch, og de var denne aften inspireret af 30’erne, som de havde valgt at fortolke i en mere moderne udgave. Og Hasses første model var da også nærmest, da hun var færdigklippet, en kopi af Coco Chanel – og så var hun tilmed fransk.

En aften i selskab med Moreteasir er aldrig kedelig med drillerier, jokes og historier som flyver mellem frisørerne på scenen, og som opfordrer publikum til at deltage og ikke være bange for at stille spørgsmål. Så publikum gik uden tvivl hjem godt underholdte med ny inspiration i tasken til den efterfølgende arbejdsdag.

ANNONCE