Annonce

Fire eksperter med farve i fokus

Fire eksperter med farve i fokus
5. december 2018 bal@freemindsmedia.com

05. december 2018

Fire eksperter med farve i fokus

Farve har aldrig før været så vigtigt som netop nu. Sociale mediers vækst har øget efterspørgslen på hurtige farveforandringer, og nutidens teknik har øget mulighederne for at møde dette behov. Vi har taget temperaturen på farvebranchen med hjælp fra fire internationale eksperter med mange års erfaring. Få styr på hvordan Darren Ambrose, Lesley Jennison, John Moroney og Ian Michael Black ser på fremtidens farvetrends, branchens udfordringer og hvad, alle frisører burde blive bedre til.

Fire eksperter med farve i fokus

Darren Ambrose - Fire eksperter med farve i fokus

Darren Ambrose
Darren Ambrose driver, sammen med sin kone, D&J Ambrose og er Global Ambassador for Wella Professionals.

Hvilke farvetrends vil dominere næste sæson?
Vi går spændende tider i møde. Vi har gennem ganske lang tid set mange naturlige farver, men nu har vi det mere sjovt med paletterne, der også har fået mere kraft. Når vi retter blikket fremad, ser vi farvepaletter med mere dybe, røde, lyse toner og trendfarver som orange og grøn.

Hvad er absolut utrendy farvemæssigt?
At farve håret hjemme er en absolut ”no-go”. Jeg har haft så mange kunder, der er kommet ind i salonen med et hjemmefarvet hår og beder om hjælp til at rette det. Vi lægger det arbejde i, som kræves, anvender professionelle produkter og skaber noget, som kun professionelle frisører kan. 

En naturlig farve er en blanding af mange forskellige farver og nuancer. Vi benytter os af forskellige teknikker, når vi påfører farven, så det bliver mere naturligt. Det er ikke muligt at gøre det selv med hårfarve, der er købt i supermarkedet.

Tekst: Camilla Svensson

Artiklen er længere! Læs resten af artiklen i vores magasin online her!


ANNONCE