Annonce

Finalisterne i Wellas TrendVision Award

Finalisterne i Wellas TrendVision Award
4. september 2019 Dina Boysen
Trend Vision 2019 finalistbidrag

04. september 2019

Finalisterne i Wellas TrendVision Award

Tekst: Sofia Johansson (Dina Boysen red.)

Nu står det klart, hvem der er finalister i Wella Professionals danske National TrendVision Awards 2019. Herunder kan du se de fire finalistbidrag i konkurrencen i kategorien Wella Color Artist of the year 2019.

I flere måneder har konkurrencelystne frisører indsendt sine bidrag til årets nationale udgave af Wella Professionals TrendVision Award i håb om at blive en af de fire finalister. Efter en lang venten, er finalisterne endelig blevet præsenteret, og her kan du se de talenfulde, danske frisører, som kommer til at konkurrerer i kategorien Color Artist i september.

Vinderne i TrendVision Award 2019 får æren af at repræsentere Danmark og @wellanordic på en tre dage lang Creative Retreat i Sevilla, Spanien. Her uddannes de, sammen med alle internationale vindere, i nye kreative udfordringer ledet af verdenskendte frisørikoner og professionelle stylister. Udover det, vinder de også to nordiske mentordage, før de tager afsted til Sevilla, særligt skræddersyet for at give vinderne den bedst mulige oplevelse, når de først er der. De får også kurser og produkter fra Wella professionals i løbet af det følgende år. De to vindere kåres i Wella Studio i Brøndby den 29. september.

Finalisterne i Wella Color Artist of the year 2019

ANNONCE