Annonce

Facebook konkurrence

Facebook konkurrence
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

FACEBOOK KONKURRENCE

Skab efterårets mest kreative klip og vind en frisørsaks

I denne omgang af Hair Magazines facebook konkurrence bliver den mest kreative klipning kåret, så er det dig som har fantasien til at tænke ud af boksen og klippe en frisure hvor kun fantasien sætter grænser, så kan du blive ejeren af en eksklusiv frisørsaks fra Bella Vista til en værdi af 6.999kr.!

 

 

 

SÅDAN DELTAGER DU
Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at klippe en kreativ frisure og derefter uploade et billede af den på Hair Magazines facebook fanside: www.facebook.com/hairmagazine.dk. Vedlæg gerne en kort beskrivelse af hvad der gør din klipning speciel samt et svar på, hvorfor netop du skal vinde. Det er et krav, at frisuren du uploader, er klippet af dig selv samt at du er enten frisør eller frisørelev.

Når du har uploadet dit bud på facebook, bedes du sende en e-mail med dine kontaktoplysninger, dit billede samt navn på model og fotograf til at@freeminds.dk.

PRÆMIER

1. Præmie: Eksklusiv MIZUTANI SWIVEL WQ-500 frisørsaks fra Bella Vista.
Tommelfingerøje i dobbelt-drejeled. Med verdens fineste specialkugleleje kan tommelfingerdelen drejes 360 grader. Det gør det muligt at klippe præcist i ekstreme vinkler, uden at bringe hånden i ekstreme positioner, hvilket giver betydelig mindre belastning på håndled og sener.
Værdi kr. 6.999,-

2. Præmie: ETI FØN; STRATOS LIGHT – INCL. SOFTSTYLER
Letvægtsføn, 1600-1800 W, ekstra lang ledning
Værdi kr. 599,-

3. Præmie: TONDEO SIFTER KNIV
Incl. 10 stk. blade
Værdi kr. 259,-


KÅRING

Konkurrencen løber fra d. 3 oktober 2011 til d. 2 december 2011 kl. 12, hvorefter vinderne kåres og offentliggøres på facebook.

Vinderbillederne vil blive vist i næste udgave af HairMagazine og vil derfor nå ud til flere tusinde frisører landet over!

 

 

 

 

 

Klik ind på Hair Magazines facebook fanside og deltag i konkurrencen allerede nu!

Generelt: Medmindre andet er angivet, afgøres konkurrencerne ud fra en subjektiv vurdering af redaktionen. Det er nødvendigt at have en profil på facebook samt at være fan af hair magazine for at kunne deltage i konkurrencen. Konkurrencen er forbeholdt frisører og frisørelever.

 

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her!


ANNONCE