Annonce

EVO – FOR SALONS ONLY

EVO – FOR SALONS ONLY
15. august 2016 bal@freemindsmedia.com

15. august 2016

EVO – FOR SALONS ONLY

evo® – en professionel serie af care, styling og FAB PRO

evo® er et australsk livsstilsbrand med både care og styling. evo® er lavet af frisører, for frisører, og fås kun hos frisøren.

evo® kommer fra ønsket om at skabe et brand, der på en ny, sjov og anderledes måde træder ud af den almindelige måde at være et brand og ind i en verden af luksuriøse produkter, der findes alle steder, hvor gode frisører har salon.

evo® har en catch frase der hedder saving ordinary humans from themselves og det er netop det evo® gør med sin store brand personlighed.

evo® er for frisører, der ønsker en platform til at udforske kreativiteten hos sig selv, samtidig med at de fortsat kan kommunikere med sine kunder på en professionel og anderledes sjov måde. evo® bringer smilet frem hos alle med sine små, skæve tekster på de ellers enkle og minimalistiske emballager.

En evo-frisør er en frisør, der er glad og stolt af sit håndværk og som er selvmotiverende indenfor sit fag, en naturligt opsøgende leder for sit fag som gerne søger nye grænser og inspireres af forandring. En evo-frisør tager sit arbejde alvorligt, men tager ikke sig selv for højtideligt.

evo® vil gerne være med til at holde beauty-industrien clean og ærlig, og har været med til at ændre frisørbranchen til et ENDNU sjovere sted at være.

Alle evo-saloner bliver uddannet i evo training og education og der er generelt mange fordele ved at være med i evo-familien.

 

For yderligere information:

Ring hvis du vil høre om dine muligheder sammen med evo® på 9818 1000.

> Prøv evo gratis og uforpligtende i din salon – klik her <


ANNONCE