Annonce

EVO – EN INNOVATIV MÅDE AT VÆRE BRAND PÅ

EVO – EN INNOVATIV MÅDE AT VÆRE BRAND PÅ
7. november 2016 bal@freemindsmedia.com

07. november 2016

EVO – EN INNOVATIV MÅDE AT VÆRE BRAND PÅ

evo® – en professionel serie der både skaber og tænker nyt.

evo® er et anderledes og spændende brand at arbejde med, som konstant ser nye veje og muligheder – også når det kommer til branding og marketing, samt kommunikationen mellem kunden, frisøren og brandet.

Læs også: EVO FOR SALONS ONLY

evo® leverer effektfuld in-salon merchandise, sjove gimmicks og materialer til at skabe en attraktiv salon og atmosfære. Hvordan du som frisør har lyst til at lade evo® være en del af din salon er helt op til dig selv, men evo® giver dig muligheden for at kreere et helt unikt og skævt univers, hvis du har lyst til at prøve kræfter med det. Af materialer kan der blandt andet være tale om de fedeste lookbooks til ventepladserne, hylde-displays, style guides, kort og produktguides og interesse-vækkende posters og banners til vinduerne.

Læs også: Prøv evo gratis og uforpligtende i din salon

evo® bliver flittigt skrevet om i pressen, både på verdensplan og nationalt, og alt sammen hjælper med at skabe interesse hos forbrugerne. evo® er stærkt repræsenteret på sociale medier og det vil vi blive ved med at være.

Læs også: EVO OG MILJØET

Hos evo® er vi åbne og klar til en snak om et nyt eller anderledes samarbejde eller tiltag på marketingsfronten til enhver tid, og vi har konstant ører og øjne åbne i hele verden, for at du som frisør skal føle dig tryg og inspireret via evo-marketingen.

 

Ring hvis du vil høre om dine muligheder sammen med evo® på 9818 1000.

 

 ANNONCE