Annonce

Essential Looks SS 2016 – Schwarzkopf Professional: ‘Urban Sports’

Essential Looks SS 2016 – Schwarzkopf Professional: ‘Urban Sports’
30. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

30. marts 2016

Essential Looks – ‘The Made to Create Collection’ fra Schwarzkopf Professional, Trend 1: Urban Sports

I denne udgave af Essential Looks har Schwarzkopf Professionals’ globale stylingteam forvandlet forår- og sommertrends fra modeverdenen i hele verden til inspirerende looks.

Under navnet “Made to Create” har Schwarzkopf Professional udviklet tre forskellige kollektioner som står for legende kreativitet, kunstfærdige frisurer og autentiske looks. Tidens kreative landskab er frisk, legende og eksperimenterende, og dette er i høj grad et tema. I denne udgave af Essential Looks sættes frisørernes kreativitet i centrum, og vi har udviklet looks, der fusionerer pangfarver og dristige klipninger, men også mere diskrete looks, der fremhæver kundens naturlige skønhed. Som altid, har vi udviklet tre stilarter, der alle på hver sin måde fanger tidens ånd.

Urban Sports

Sneakers har vundet indpas i modeshows og designerkollektioner, og er nu indbegrebet af en urban, sporty stil med rene konturer – og det er dét, der har inspireret til URBAN SPORTS trenden. Klipningen reflekterer letheden hos fjerlette stoffer, og giver et stærkt, udtryksfuldt udtryk. Dristige farver og overraskende håreffekter gør looket mindre alvorligt, og der er der ingen grænser for hvem der kan bruge dette look. “URBAN SPORTS looket” passer f.eks. glimrende til den modige mand – kortklippet i nakken og let pjuskede længder, giver en spændende dobbelthed af sport og elegance.

 

Se også sidste års Essential Looks AW 2015 kollektioner – ‘The Age of Beauty’: Silver Glory, Layered Chic  & Heritage Blend

 

 

                            


ANNONCE