Annonce

Essential Looks SS 2016 – Schwarzkopf Professional: ‘Freecreation’

Essential Looks SS 2016 – Schwarzkopf Professional: ‘Freecreation’
30. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

30. marts 2016

Essential Looks – ‘The Made to Create collection’ fra Schwarzkopf Professional, Trend 2: Freecreation

I den seneste udgave af Essential Looks har Schwarzkopf Professionals’ globale stylingteam forvandlet forår- og sommertrends fra modeverdenen i hele verden til inspirerende looks.

Under navnet “Made to Create” har Schwarzkopf Professional udviklet tre forskellige kollektioner som står for legende kreativitet, kunstfærdige frisurer og autentiske looks. Tidens kreative landskab er frisk, legende og eksperimenterende, og dette er i høj grad et tema. I denne udgave af Essential Looks sættes frisørernes kreativitet i centrum, og vi har udviklet looks, der fusionerer pangfarver og dristige klipninger, men også mere diskrete looks, der fremhæver kundens naturlige skønhed. Som altid, har vi udviklet tre stilarter, der alle på hver sin måde fanger tidens ånd.

Freecreation

Denne trend er utroligt udtryksfuld. Freecreation er inspireret af unik mode – et kunstfærdigt lagdelt look, der er tilpasset hver enkelt bærer. “Det her look har en uafhængig tilgang, som skaber et miks” siger Steve Hogan. Det kan sættes androgynt eller feminint. Kort hår med en grafisk, hakket klipning er sat præcis, som om håret ville falde denne vej naturligt. Det fungerer også for længere hår, der simpelthen kan hænge løst. Håret er fleksibelt, men stadigt kontrolleret.

 

  

Se også: Essential Looks – ‘The Made to Create Collection’ fra Schwarzkopf Professional, Trend 1: Urban Sports

 

 


ANNONCE