Annonce

Essential looks – ‘Modern Times’ med frisurer til langt hår

Essential looks – ‘Modern Times’ med frisurer til langt hår
9. april 2013 bal@freemindsmedia.com

09. april 2013

Essential looks – ‘Modern Times’ med frisurer til langt hår

 

Hvilke frisurer og hårtrends bliver et hit til efteråret/vinteren?

Schwarzkopf Professional har fingeren på pulsen og den nye Essential Looks kollektion introducerer fire hårtrends, der er med til at sætte standarden for efterårets og vinterens hårmode.

Schwarzkopf Professional giver et bud på efterårets hårmode med Essential Looks ”Modern Times” kollektionen, der er stærkt inspireret af de store

modemetropoler London, Paris, Milano og New York.

De fire Essential Looks efterårstrends 2010

Elegant Simplicity:
Feminin elegance er nøgleordet i denne trend med klassisk og sofistikeret tøj – typisk i timeglasfacon. Frisuren er ligeledes meget feminin og sensuel med flotte reflekser i lækker kastanjebrun og luksuriøs brun.

  

  

     

  

  

  

Love Story:
Get lost i en verden af romantisk 70’er nostalgi med lag-pålag påklæding og sexappeal, der leder tankerne hen på 70’er ikonet Farrah Fawcett. Hårmoden er løsthængende med krøller og bløde fald, der giver et glamorøst look. Hårfarverne bevæger sig i varme nuancer som kobberbrun og gylden honning.

  

  

  

  

Minimalist Modernist:
Forbrugere efterspørger høj kvalitet i den bedst mulige standard og søger tilbage mod minimalismen. Dette kommer til udtryk i hårmoden, hvor frisuren er ren og enkel i sin form og lægger sig tæt ind til ansigtet – afsluttet med en smart finish. Rene naturfarver såsom isblond og kulsort forvandler det monotone til et fantastisk flot look.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Road Warriors:
Kraftfuldt og provokerende slår dette look sig løs i mørket med stammeudsmykninger og maskulin påklædning. Hårmoden udtrykker fart og bevægelse, men samtidig har frisuren skarpe kanter, der er klar til kamp! Hårfarverne er opsigtsvækkende – lige fra flammende rød og kulsort til blond med en mørk undertone.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Kontakt Bella Vista på tlf. 86 80 48 11 eller se www.bella-vista.dk  for yderligere information.

Se desuden frisørartikler om hårmode, styling og frisørshows her ANNONCE