Annonce

Essential Looks AW18 – Trend 1: #globaltribe

Essential Looks AW18 – Trend 1: #globaltribe
24. september 2018 bal@freemindsmedia.com

24. september 2018

Essential Looks – #REdefining YOU Collection – Trend 1: #globaltribe

Med Essential Looks’ seks fantastiske looks samlet i tre trends, er det tid til at udforske dit YOUniverse…! Denne sæson handler alt om det individuelle.

Takket være Schwarzkopf Professionals samarbejde med globale influencers og internationale hårguruer – i kombination med en digital strategi med kun det strengt nødvendige – indebærer Essential Looks-kollektionen en helt ny måde for frisører og deres kunder at forholde sig til de seneste hår- og modetrends.

“Vores 2018 #REdefiningyou Collection fører globale influencers sammen med verdens ledende hårguruer, så de kan dele looks, innovationer og trends, der er in netop nu. Vi taler om egen magt, individualitet og inspiration fra catwalken – nyfortolket til dig og hvordan, dit liv ser ud i dag. Med tre inspirerende trends har vi skabt ekspertmakeovers, der passer til alle stilarter”, siger Simon Ellis, international creative director for Schwarzkopf, om kollektionen.

Fra catwalk til salon
Essential Looks Catwalk Looks skiller sig ud gennem sin stærke kobling til modeverden med skarpe, rå looks, der vil ses, mens Salon Looks præges af en tydeligt, cool, kommerciel variation, der er perfekt til kundemakeovers til salonen.

Hvilken bliver din nyfortolkning af sæsonen trends?

Trend 1 – #globaltribe

En af de vigtigste trends for efteråret/vinteren 2018 er dagens moderne tribes, der samler mængder af globale indflydelser i et YOUniverse, der hylder individet. Først dukkede det op på catwalken – nu kombineres globale tribal-indflydelser med folklore fra øst.

Schwarzkopf Professionals Essential Looks: #REdefining YOU Collection - #globaltribeSchwarzkopf Professionals Essential Looks: #REdefining YOU Collection - #globaltribe

Se også: Essential Looks AW18 – Trend 2: #newformal

Schwarzkopf Professionals Essential Looks: #REdefining YOU Collection - #globaltribe

Se også: Essential Looks AW18 – Trend 3: #lucidnocturnes

Foto, hår & makeup: Schwarzkopf Professional


ANNONCE