Annonce

ELEVEN Australia

ELEVEN Australia
28. september 2018 Sascha Tejlmann
ELEVEN Australia

28. september 2018

ELEVEN Australia: Besøg fra Down Under

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)

Hair Magazine mødte tre af mændene bag ELEVEN Australia, da de besøgte Session.Weekend i Sverige. Interviewet blev en hjertelig samtale om vigtigheden af et godt samarbejde, hvad ”the Australianess” betyder, og hvordan vinderkollektionerne bliver til.

ELEVEN Australia blev grundlagt af Peter McDonald sammen med Managing Director Carlo Gattuso og Brand Director Rob Gattuso. Kendisfrisøren Joey Scandizzo og modefotografen Andrew O’Toole kom hurtigt ind i billedet som co-creative directors. Næsten alle er til stede i og hænger ud ved tagpoolen på Clarion Post i Göteborg efter deres show ved Session.Weekend.

Australiere har ry for at være afslappede livsnydere, og holdet fra ELEVEN Australia bekræfter det. Joey, der netop har svømmet en tur, går op fra poolen og tager en t-shirt på inden interviewet. Han, sammen med Andrew og Rob, finder en plads i skyggen, hvor vi taler uforstyrret.

Alle fem grundlæggere har forskellig baggrund, og deres brede miks af erfarenhed har lagt grunden for succesbrandet fra landet down under, der spreder sig over hele verden.

Joey: ”Vi syntes, at der var et hul i markedet, og at det var et godt tidspunkt at indgå et samarbejde på. Da vi til sidst havde besluttet os, lancerede vi vores første produkter efter blot et par måneder”.

Rob: ”Vi begyndte med ét produkt, Miracle Hair Treatment, for syv år siden, og siden da er brandet vokset eksplosivt”.

Der bliver rejst meget, når brandet vokser, og efterspørgslen øges. Teamet rejser næsten altid sammen. De har deres forskellige roller og virker virkelig til at have det sjovt sammen.

Artiklen er længere! Læs resten af artiklen i vores magasin online her!

 

ELEVEN Australia portræt

I løbet af Session.Weekend i Göteborg genskabte Joey flere looks fra sin vindende kollektion Labassa.

ELEVEN Australia

Joey Scandizzo vandt Australian Hairdresser of the Year med kollektionen Labassa, som hans kollega, modefotografen Andrew O’Toole, har fotograferet.
Hår: Joey Scandizzo. Salon: Joey Scandizzo Salon. Fotograf: Andrew O’Toole. Makeup: Kylie O’Toole. Stylist: Josie McManus.

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 4. udgave 2018.