Annonce

Dkhair lancerer Vision Haircare i Danmark

Dkhair lancerer Vision Haircare i Danmark
7. marts 2014 bal@freemindsmedia.com

07. marts 2014

Dkhair lancerer Vision Haircare i Danmark
 

Vision Haircare tilfører sortimentet bredde
“Vision Haircare er lige de produkter, som vi manglede for at skabe en helhed i vores produktsortiment”; fortæller Caroline fra Dkhair.dk. DKhair har i forvejen Italienske Emsibeth Cosmetics, som har et bredt sortiment. Emsibeth har lige lanceret en serie med hårfarve, hårpleje, og styling produkter, som alle er lavet på Spa vand fra en Spa-Kilde i Verona. Vision Haircare er valgt for at skabe bredde i sortimentet, idet DKhair mener at det er vigtigt at have produkter der er specielt lavet til det skandinaviske hår.

Made in Sweden
Vision Haircare er et Svensk firma, som laver frisørprodukter til det Skandinaviske hår. Produkterne bliver udviklet og produceret i Sverige. Vision Haircare er gode produkter til en overkommelig pris. I Vision Haircares sortiment finder du styling produkter såsom; Styling powder, Shine spray, Ruff saltvandsspray, Spray Wax, Fiber wax og samt mange flere produkter. I shampoo sortimentet kan Vision Haircares bidrage med 4 forskellige shampooer bl.a. en tørshampoo og forskellige konditioners.

Bag produktionen
Bag Vision Haircare står to Svenske mænd; Reijo og Jonas.  Reijo og Jonas der startede fra bunden med at udvikle produkter, specialt designet til det skandinaviske hår. Produkterne fra Vision Haircare er tilpasse til frisørernes behov, derfor er de i konstant kontakt med forbrugerne. Reijo fra Vision Haircare udtaler: ”Det er vigtigt med inputs fra frisørerne, det er jo trods alt dem der er eksperterne, og ved hvad kunden ønsker”.

”Vi ser frem til at præsentere Danmark for Vision Haircares produkter. De er super gode, har et flot design, og en overkommelig pris, så kunden har råd til at købe flere produkter”: siger Caroline Nielsen fra Dkhair.

Vejledende udsalgspriser fra 98 – 149 kr.

For mere information kontakt Dkhair.dk på Tlf. 40 86 86 44 eller send en mail på info@dkhair.dk
Besøg gerne vores website: www.dkhair.dk hvor du finder alt til frisøren – i et lækker design – til en god pris!

Se desuden flere frisørartikler om hårmode, styling og frisørshows her


ANNONCE