Annonce

Dit sommerHÅRoskop

Dit sommerHÅRoskop
18. juli 2019 bal@freemindsmedia.com

18. juli 2019

Dit sommerHÅRoskop

Tekst: Julie Johansen
Illustrationer:
Stine Ratje

 

Er du en af de frisører, der har eksperimenteret med diverse frisurer gennem tiden for at finde frem til den, der passer bedst til dig? Så behøver du ikke længere at være i tvivl, her får du Hair Magazines Håroskop. Få frisuren, der passer til dig og din sommerskæbne.
Bemærk, ironi kan forekomme.

Kräftan - Uppsatta flätor

Krebsen
22. juni – 22. juli

Tilhøre du stjernetegnet Krebsen, er din frisure opsatte fletninger, der vil give dig en afslappet fornemmelse, som vil være passende, når du denne sommer skal opholde dig i hjemlige opgivelser. Dit hår skal flettes og dernæst fæstnes på hovedet, det vil give dig et bedårende look, der får andre til at se dig som den søde person du er.

Tip: Brug farvede elastikker for at gøre looket mere sprælsk.

Lejonet - Stora lockar

Løven
23. juli – 23. august

Er du Løve og ikke født med mikrofonhår, så skal du permanentes. Frisuren, der egner sig til dig, er nemlig naturlige krøller, der fjedrer, når du bevæger dig.  Krøllerne passer til den dyriske vildskab, du gemmer på denne sommer. Dit hår skal føntørres stort med softstyler samt touperes, og du kan med fordel lade dit vindblæste hår præge looket, som vil stjæle spotlightet fra alle andre.

Tip: Brug en bredtakket kam til at rede dit hår, det ødelægger ikke krøllerne på samme måde som en børste.

Jungfrun - Älvfrisyren

Jomfruen
24. august – 23. september

Jomfruen skal gå efter Elverfrisuren, som kan bæres helt ubemærket, hvilket du får brug for denne sommer for at kunne henkaste dig til et romantisk eventyr og have fuld fokus på dette. Dit hår skal være langt og bølget samt fæstnet på baghovedet, hvorved du vil fremstå yndefuld og tryllebinde alle omkring dig.

Tip: Pluk blomster i vejkanten og lad dem indgå i looket.

Vågen - Asymmetriska frisyren

Vægten
24. september – 23. oktober

Som Vægt bør du gå efter den asymmetriske frisure, da du derved kommer i kontakt med din medfødte evne til at balancere. Det vil styrke din sindsro og øge dit velbefindende over sommeren. Dit hår skal uanset om du er kort- eller langhåret være kortere i den ene side end i den anden, hvilket vil skabe en mystik, som vil gøre andre nysgerrige.

Tip: Få striber i håret, det vil fremme asymmetrien i looket.

 

Skorpionen - Hästsvansen

Skorpionen
24. oktober – 22. november

Skorpionens frisure er den passageinddelte hestehale, som vil få dig til at føle en styrke og sensualitet, der vil gøre dig i stand til at udleve dine sommerpassioner. Dit hår skal sættes i en hestehale, der samles af elastikker flere steder, som danner en række af skødesløse passager af hår. Frisuren vil give dig en magisk udstråling, som bliver trækplaster for flirtende blikke.

Tip: Brug sorte små, men brede elastikker for at fremme lookets udtryk.

Skytten - Höga hästsvansen

Skytten
23. november – 21. december

For Skytten er det den høje hestehale, der er den rette frisure. Hestehalen svinger legesygt i luften og giver en energisk fornemmelse, når du bevæger dig ud på din rejse henover sommeren, hvad enten det er mentalt eller fysisk. Dit hår skal være glat og samlet i en stram hestehale, hvorved du vil fremstå som målbevidst, hvilket andre vil respektere dig for.

Tip: Brug rigeligt med hårlak for at undgå fimrehår og sikre det glatte look.

Stenbocken - Knuten

Stenbukken
22. december – 20. januar

Som Stenbuk er det en knold, der vil give dig den fasthed, du har behov for denne sommer, hvor du har fokus på dine karrieremæssige bedrifter. Dit hår skal samles stramt i en knold uden løse nakkehår, hvilket vil give dig et beslutsomt look, der får andre til at tænke høje tanker om dig.

Tip: Hav altid en ekstra hårelastik med i tasken, hvis den du har brugt skulle løsne sig.

Vandmanden
21. januar – 18. februar

Som Vandmand er det frisuren Strandhår, der vil give dig den bevægelighed, du har brug for denne sommer, for at kunne udleve din frihed til fulde. Dit hår skal være løst, tilfældigt og fyldigt, hvorved du vil udstråle en naturlig aura og opnå et sexet look, der virker tiltrækkende for din udkårne og de singler, du møder på din vej.

Tip: Hav altid en saltvandsspray i tasken, så du kan friske looket op i løbet af dagen!

Fiskarna - Wetlook

Fisken
19. februar – 20. marts

Er du Fisk, skal du gå efter Wet look frisuren. Den vil give dig et rent og skarpt udtryk, som får dig til føle en selvsikkerhed, der giver dig lyst til at opsøge nye oplevelser og tage sommeren med storm. Dit hår skal være vådt og tilbageredt, hvilket vil fange andres opmærksomhed, da du tør skille dig ud fra mængden.

Tip: Hav altid en kam og en hårgelé med i tasken, så du kan holde frisuren intakt.

Vædderen
21. marts – 20. april

Tilhører du stjernetegnet Vædderen, bør du gå efter Frikadellefrisuren, der giver en befriende følelse, som gør dig i stand til at være særligt aktiv henover sommer. Dit hår skal snos eller flettes og fæstnes i to knolde ved ørerne. Det vil give dig et smart, sporty look, der udviser mod, idet du tør bære en nyfortolkning af en velkendt børnefrisure.

Tip: Køb små hårelastikker, der matcher din hårfarve, så de ikke er synlige i håret.

Tyren
21. april – 21. maj

Tyrens frisure er Spikes, en 90’er-kending, der vækkes til live denne sommer, da folk omkring dig har brug for, at du indtager rollen som trendsætter. Dit hår skal samles i mindre, spidse totter og kan med fordel farves, hvilket gør dit look mere vovet og opsigtvækkende i gadebilledet.

Tip: Hav altid voks med i tasken så du kan sikre dig at håret forbliver i de satte spidser.

Tvillingarna - Flätor

Tvillingen
22. maj – 21. juni

Som Tvilling er det naturligt for dig med en todelt frisure, du skal derfor have fletninger, som kan flagre frit i luften i sommerheden og give dig en let, men samtidig kontrolleret fornemmelse. Dit hår skal være flettet fra top til spids, og du kan med fordel skifte fletteteknik, for at skabe variation i looket.  Det vil være et udtryk for de forskellige sider, du har.

Tip: Gå på YouTube og søg på ”fletninger” for at få inspiration til dit hår.

 

ANNONCE