Annonce

De danske vindere af Goldwell Color Zoom Challenge 2018 er fundet!

De danske vindere af Goldwell Color Zoom Challenge 2018 er fundet!
1. august 2018 Stine Ratje

1. august 2018

De danske vindere af Goldwell Color Zoom Challenge 2018 er fundet!

Hvert år inviterer Goldwell frisører fra hele verden til at deltage i Color Zoom Challenge. Frisørerne deltager i tre forskellige kategorier; Partner, New Talent & Creative, hvor de demonstrerer deres kreativitet og fortolkning af Goldwells Hair Fashion Collection i håbet om at blive en del af Global Color Zoom Creative Team.

Dette år har frisører kloden rundt fortolket Color Zoom Collection elemental: en kollektion som er karakteriseret gennem et samspil mellem det rå og raffinerede, og hvor det solide sammenflettes med det gennemsigtige. Tone-i-tone farver leger med kontrastfyldte farver, og moderne minimalistiske former bærer på en barsk og rå kant. I fællesskab med luftige håndskabte former formidler, og udtrykker de vores fremtidige styling.

Goldwell Danmark kan med glæde offentliggøre de nationale guldvindere i Color Zoom Challenge ’18, der skal en tur til Toronto og dyste i konkurrencens live finale ved Global Zoom ’18. Hair Magazine ønsker stort tillykke til de tre vindere, og vi hepper selvfølgelig på dem til efteråret!

National Gold Winners 2018
Creative Colorist:
Lene B. Lillelund fra Next

New Talent Colorist;
Philippa Lipsius fra Frisør Dichoe

Partner Colorist;
Anders Møller fra Next

Partner Colorist; Anders Møller fra Next

Creative Colorist; Lene B. Lillelund fra Next

New Talent Colorist; Philippa Lipsius fra Frisør Dichoe

Se guld-, sølv- og bronzevinderne!