Annonce

Davines afholdt inspirationsaften

Davines afholdt inspirationsaften
30. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

30. marts 2016

Davines’ internationale Artistic Team afholdt inspirationsaften


På scenen var Davines’ Artistic Team: Huub Eysink fra Holland og Kirsten Demant fra Danmark.

Godt 50 frisører var mødt op da Davines den 16. marts afholdt inspirationsaften med deres internationale Artistic Team: Huub Eysink fra Holland og Kirsten Demant fra Danmark.

Aftenens omdrejningspunkt var Davines’ kreativ direktør, Angelo Seminara’s nye stylingserie YOUR HAIR ASSISTENT, der hører ind under Davines’ bæredygtige koncept herunder er alle produkterne uden parabener og sulfater. Ligeledes var alle aftenens looks lavet til denne nye stylingserie hvor fokus var på: unge looks, friskhed og anderledes tænkning i stylingen.

Sammen med danske Kirsten Demant, var der på scenen en ”special guest”, nemlig hollandske Huub Eysink, som specielt påpeger at han elsker at arbejde for Davines, fordi man derved arbejder med produkter der er gode for miljøet.


Kirsten Demant bruger rundbørste og føn til at føntørre og style håret.

Se også: Nyhed fra Davines – Your Hair Assistant produktserie

Både styling og klip
Igennem aftenen blev der givet inspiration til langhårsopsætninger og –stylinger, men også teknikker til korthårsklipninger blev vist på scenen.

Huub Eysink lagde ud med at vise hvordan man kan bruge børste til at toupere og give fylde i håret, samt lave en langhårsopsætning der danner et look inspireret af kort hår. Afslutningsvis bruger Huub sushi-spisepinde til at rulle forhåret på sin model op, mens han understreger at det ikke må se for ”pænt” ud. Han beskriver selv dette look som passende til både arbejde, restaurants besøg og en tur i byen for at danse.

Kirsten Demant viser også forskellige langhårs stylinger hvor specielt ’definition mist’ produktet fra Your Hair Assistent anbefales. Mens Huub klipper et smukt pandehår på en af sine modeller, understreger Kirsten, at ”det der er hot lige nu er pandehår i alle afskygninger”.

Efter en række styling tips, blev der vist klippeteknikker, hvor der var alt fra Marilyn Monroe inspiration, til grønne hints i pandehåret, og smuk rød farve inspireret af insekters smukke nuancer i én farve.

Alt i alt en aften fyldt med inspiration med både nye teknikker til langhårs stylinger og korthårsklipninger.

Tekst: Nina Maja Tolstrup Pryds
Foto: Claus Peuckert

Læs også:Davines collection “Goldess” efterår 2015


ANNONCE