Annonce

Dansk frisørklub hædres i Tyskland

Dansk frisørklub hædres i Tyskland
16. juni 2016 bal@freemindsmedia.com

16. juni 2016

Dansk frisørklub hædres i Tyskland

Den dansk stiftede frisørklub ROGUE BARBER BROTHERHOOD har modtaget et æresmedlemskab af Tysklands største herrehårsorganisation INT.BARBER CONVENTION CLUB GERMANY.

Diplomet blev tildelt RBB. For klubbens store arbejde for at fremme fokus på herrehår og kvalitetshåndværk, såvel internt i branchen som udadtil til den brede befolkning.

Overrækkelsen fandt sted i København i forbindelse med et intensivt kursus af tyske frisører, som uddannes til at undervise i MANDATORY DOGMA klippesystemet, som har taget Tyskland med storm.

RBB`s  Tyske klub, som kun har måneder på bagen har allerede overhalet den danske klub i medlemstal og succesen har været overvældende.

Jesper Dyrby udtaler: ”Vi er utrolig stolte over den modtagelse og tilslutning vores klub og dens dagsorden har fået i Tyskland. Vores parole herhjemme har været ”konkurer på kvalitet og ikke på pris” i Tyskland siger vi ” vorsprung durch technik ” som vist nok er et bil mærkes slogan, men det passer utrolig godt til det vi gør, nemlig at være førende i branchen ved at fokusere på teknik og kvalitet.”

Læs også: HairContrast og Hårologi afholdte show med Jesper Dyrby


ANNONCE